Merk: Forhåndsbestilling :)

StrongHer | Treningsprogram For Jenter

 

STRAM OPP & BYGG MUSKLER PÅ 12 UKER

For deg som vil ha mer muskler, bli sterkere og se trent ut.

BLI MED I DAG FOR 1497,-

Ta Styrken & Kroppen Din Tilbake

Du har gjort det du ble anbefalt;  begynt å jogge, spise mindre og bevege deg mer; men selv om vekta går ned, så blir du verken strammere, sterkere eller mer fit. Du ser faktisk nesten helt lik ut som før du startet. Bare mindre, slappere og mer sulten. Du trener, men det SER ikke sånn ut. Kanskje syns du det er flaut å fortelle andre hvor mye du faktisk trener. Hvorfor SKJER det så lite?

Silje Mariela heter jeg, og jeg er her for å hjelpe deg! 

Jeg husker selv tilbake til den tiden hvor jeg trente masse. Men i stedet for at rumpa løftet seg og at kroppen ble stram, så ble jeg bare mindre og slappere. Jeg var aktiv, men det SYNTES IKKE! Det var frustrerende. For jeg spiste jo sunt og trente 5-6 dager i uken. Husker jeg tenkte "Hva er vitsen..."

Det endret seg den dagen jeg fikk øynene opp for styrketrening, og hvordan treningen skulle settes i system for å forme kroppen sånn som jeg så for meg. Jeg fikk fysikken jeg ønsket meg, og har aldri sett meg tilbake.  Jeg lærte å trene RIKTIG, og det tok ikke lang tid før kroppen var med.

VELKOMMEN til StrongHer- Styrketreningsprogrammet for jenter, som vil bygge muskler, styrke og SE trent ut.

Det handler ikke om hvor MYE du trener, men HVA! 
Få MER igjen for treningstiden og oppnå resultatene du ønsker.

Med effektive økter som enkelt tilpasses din timeplan. Og et system som tar høyde for hverdagens utfordringer. Det er det som gjør StrongHer, unikt.

Programmet er designet for jenter, og består av baseløft og frivektsøvelser. Det er et rent styrketreningsprogram for deg som elsker å trene styrke og ønsker å bli sterk og få mer muskler. 

Join StrongHer i Dag

Løft, stram opp og styrk kroppen på kun 12 uker. Hvis du liker styrketrening, vil du ELSKE StrongHer!

Hvem passer programmet for?


For deg som vil forme fysikken din med målrettet styrketrening.

 

DETTE FÅR DU:

FASE 1

Tren 2-4 økter per uke. Helkroppsprogram + ekstraøkter. Varighet: 50-60 minutter.

FASE 2

2- 5 økter per uke. 2-splittsprogram, inndelt i overkropp og bein-dager. Varighet: 50-60 minutter.

FASE 3

2- 6 økter per uke. Fase 3 er en 3-splitt, som er delt inn i ulike muskelgrupper. Varighet: 50-60 minutter.

BONUS*

StrongHer Express. Kortere tid, maks effekt. For dager i tidsklemma.

Sånn gjør du: 

 

  • Bestill StrongHER

  • Logg deg inn med brukernavn og passord

  • Se introvideo og last ned første fase

  • Legg deg til Facebook-gruppen

  • Dra på trening 

  • Bonus: StrongHer Express

 


.

TA TILBAKE FYSIKKEN DIN NÅ

Dine Spørsmål

StrongHER er et dynamisk treningsprogram som du lett tilpasser til DIN hverdag. Sammensetning av øvelser er godt gjennomtenkt og programmet har en god balanse mellom restitusjon og trening. Du får også trent gjennom kroppen minimum 2x per uke, uavhengig om hvordan uken ser ut.  StrongHER vil endre måten du ser på trening, og stress er ikke lengre en del av din trenings-livsstil.

Her finner du øvelser som knebøy, markløft, benkpress, i tillegg til øvelser med frivekter og kabelapparat. Baseløft og frivekter er basen i programmet.


Etter bestilling, får du tilgang til StrongHER-portalen. Der får du umiddelbart tilgang til programmet. Programmet er lagt opp sånn at du enkelt kan skrive det ut, og logge treningen allerede fra første økt. 

Personlig oppfølging over mail er ikke inkludert. Det er for å holde kostnaden for programmet, nede. Men det du får er tilgang til en egen Facebook-gruppe, hvor jeg er tilgjengelig for å besvare spørsmål som dukker opp i forbindelse med programmet. :) StrongHER er et program som er perfekt for deg som er selvgående.

Programmet er hovedsaklig lagt opp til studio-trening. Hvis du har benk, frivekter, stang/kettlebells og strikk, så skal øktene la seg gjøre hjemme også.

Ja, det kan du. Det er ikke lagt opp til cardio i StrongHer, men du kan enkelt legge det til hvis du ønsker. Jeg vil likevel anbefale deg å ha fokus på styrke de ukene programmet varer, for å få mest utbytte av styrkeøktene. 

Null problem! Du får tilgang til et register hvor du lett kan se hvilke øvelser som kan byttes ut med hva. :) Finner du ikke det du leter etter, så legg ut spørsmål i facebook-gruppen, så svarer jeg deg der. 

StrongHER er et program det ikke vil bli kjørt pris-tilbud på. 

StrongHer er et rent treningsprogram.

Forestill deg at du blir sterkere fra uke til uke. Og at musklene titter frem? Hvor DIGG hadde det vært?

Ingenting skjer før du tar første steget. Så hva venter du på?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.