HVERDAG | Bloggen, savn og livet skjer;)

Jul 30, 2020

Aaaaaah, det er så deilig å være her inne igjen!

Herregud som jeg har surret rundt og levd i tankene om alt jeg skulle, burde, måtte og så videre. Det er liksom så mange “regler” for hvordan man skal skrive, hvordan man skal blogge, hvordan man skal poste på sosiale medier og så videre. Det har egentlig bare gått helt rundt for meg. Men nok er nok. Det å sette meg ned med bloggen og DEG som leser er noe jeg har savnet så innmari mye. 

Men av en eller annen grunn, så har jeg ventet med å ta steget. Kanskje spesielt fordi det er en stund siden jeg har blogget her inne. Og derfor trodd at ingen derfor kom til å finne veien inn hit igjen...

Men nå er du her, og det er jeg såå glad for! 

Det er mye som har skjedd siden sist og jeg er litt bambi på glattisen i ny tilværelse skal sies. 

Men det jeg er veldig glad for er at hva enn man går igjennom, så kommer det stort sett noe godt ut på andre siden. 

Jeg har i hvertfall lært enormt mye om meg selv siste tiden. Men kanskje mest av alt (og viktigst av alt) begynt å se mine egne skygge-sider. Du vet de sidene av oss selv som vi helst bare vil hoppe bukk over og ignorere? 

De som kanskje sårer andre, men som man ikke er klar over før man ser det? 

Og selvsaboterende mønster som vi tviholder på fordi vi forteller oss selv at vi ikke fortjener XYZ eller er bra nok?

Det er interessant når man blir tvunget til å sette seg ned og bare se innover i seg selv. Hvorfor man er som man er, gjør som man gjør, og sier som man sier...

Det ble en litt kryptisk blogg i dag. Men hadde så lyst å bare stikke innom å si hei, og inkludere deg og dere som har fulgt meg så lenge litt inn i livet mitt igjen.

Det føles som et århundre siden sist. Har savnet dere <3

X SiljeM