HVERDAG | Gi litt F...det lønner seg i lengden ;)

Aug 04, 2020
Aaaah, dette! Å bare sette seg ned på en random kafè med en STOR kopp kaffe, åpne Macen og bare SKRIVE!! Uten noe fast agenda. Ingen regler. Bare skrive, rabble, whatever... *DRØM*. Haha, sist jeg gjorde det, så hadde jeg en bok å skrive. En fin prosess det altså, men naturligvis ikke friskriving i sitt sanne ord. Boken heter forresten JenteKoden, og du kan lese mer om den her;) 

Spesielt digg er det når dagens treningsøkt er fullført, mail og henvendelser er besvart, og man har resten av dagen til å bare gjøre som man vil. Så klart er det ting i bedrifts-kulissene som må gjøres for utenom mail. Men nå om dagen anser jeg det meste som kos. *ITS NEW FOR ME*

Nå gjør jeg som jeg har lyst og som faller naturlig for meg. Jeg VET at det finnes mange smarte måter å gjøre ting på, men hva hjelper det når man blir utslitt, hater prosessen og kvier seg for å starte arbeidsdagen? NADA. Jeg er en rastløs sjel og klarer sjeldent å følge regler to the T...

Det er som med trening...

Hater du prosessen, så spiller det nesten ikke noe rolle hva resultatet kan bli. Det kan være drømmekroppen herfra til månen, men det blir lite glede over det når du føler livet settes helt på hold og du sliter deg ut KUN for å oppnå et mål.

Jeg sier IKKE at mål og det å pushe seg ikke er bra, men gjør det på riktig måte. For hvis du skal opprettholde det du bygger opp, over tid, det være seg kropp, styrke, business eller hva som helst annet, så LAR DET SEG IKKE GJØRE hvis du ikke syns at veien er noe alright i det hele tatt. 

Så MAO; gi F i hva noen andre forteller deg at du skal gjøre, sett at det du blir fortalt ikke flyter og resonnerer med deg. Ta whats useful and discharge whats not. End of story. 

 X SiljeM