Graviditet | Bloggelyst og kokosboller

graviditet

Originalt postet 21/11-14

Heey jenter!

Jada, jeg er nok muligens ikke den typiske blogger. Det vet jeg. Det har tatt tid for meg å akseptere at jeg ikke har mulighet, lyst eller er inspirert nok hele døgnet til å legge ut tre innlegg om dagen. Men det betyr ikke at jeg ikke syns det er gøy å skrive, og ei heller at jeg ikke verdsetter dere som leser her inne for DAMN det gjør jeg!

awesome

Greia er at jeg må blogge når jeg har LYST, ikke fordi jeg føler jeg MÅ.;) Anyway... det som opptar meg om dagen, sånn forutenom alle de gøye prosjektene jeg holder på med (GLEDER MEG TIL BLACK FRIDAY!), så er det naturlig nok graviditeten min. Men av en eller annen grunn har jeg vært redd for å skrive om det. Hovedsaklig fordi at før jeg ble gravid selv så gav jeg fullstendig katta i alt som har med barn og graviditet å gjøre. Det var liksom så langt i fra min verden, og jeg kunne ikke relatere til det.

silje marieøa gravid trening

//Perfekt preggisgenser fra Better Bodies finner du her//

Også har jeg tenkt som så at "jeg skal ikke plage leserene mine med så masse preggissnakk". Helt idiotisk tenker jeg nå. Dette er jo meg, og en stor del av livet mitt for øyeblikket, så hvorfor unngå å skrive om det, i fare for å ikke "tilfredsstille" alle?

Så nå sier jeg fuck it...Om trening, graviditet, og selvhjelpsinnlegg ikke er noe enkelte av dere er interessert i, så snakkes vi til våren igjen;) Cuz this chick is getting phat, and damn proud of it. Og ikke minst takknemlig.  Jeg akter å nyte, og akter også å dele litt fra tid til annen.  Også håper jeg at det ikke skremmer dere avgårde.

Siden det forøvrig er fredag nå, så hadde jeg også lyst å få dele en oppskrift med dere fra Sprekmat.no, som jeg digger!

KOKOSBOLLER 

Kokosbolleer-575x262

Ingredienser:

2 eggehviter

2 ss sukrinmelis

2-3 gelatinplater

100 g sjokolade, kjøpt eller hjemmelaget

Kokosmasse til pynt

Fremgangsmåte:

Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, ca. 5 minutter.

Stivpisk eggehvitene til det blir en stor luftig sky. Tilsett sukrinmelis.

Smelt gelatinplatene med ca. 2 ss kokende vann, og hell i en tynn stråle over eggehvitene mens vispen går.

Bruk en sprøytepose eller brødpose med hull til lage små topper. Sett inn i kjøleskap i et par timer.

Smelt sjokoladen i vannbad, og hell forsiktig over toppene. Dryss over kokosmasse.

 

So there you go! Det var noen ord i fra meg. Ønsker dere alle en riktig GOD FREDAG!!:)

siljemariela xlife

Og til de av dere som vil ha hyppigere updates så har jeg alltids facebooksidenmin, hvor jeg oppdaterer og uansett annonserer jeg der når det er nye innlegg her inne:)

 

Stor helgeklem fra Silje Mariela