Graviditet | Tredje trimester

graviditet

Yes! Da var vi ALLEREDE i tredje trimester! Det er helt vilt. JEG kan da ikke bli mamma NÅ!! Fikk babyklær av min kjære mor her om dagen, og jeg tok meg selv i å tenke "Hvem er dette til?" mens jeg brettet sammen de knøttsmå plaggene, og la de omhyggelig i skapet mitt. Ja, for babyen trenger vel ikke eget skap?!

Kall meg uforberedt og håpløs, men bare tanken om å skal fikse barneseng, barnevogn og tåteflasker gir meg  nesten noia. Føler liksom ikke at det er helt meg, hvis dere skjønner. Hodet henger ikke helt med kroppen. Vanskelig å forklare. Litt sånn ut av meg sjæl opplevelse, til tross for en nydelig følelse av takknemlighet samtidig. Det må jo sies.

luciaven tredje trimester silje marielaMye tanker. Det er nok mange som mener det er på høy tid at jeg "kommer over meg selv", og innser at tiden er riktig. Jeg er tross alt ikke tenåring lenger. Selv om jeg føler det slik, og innbiller meg at jeg er det fra tid til annen.:P Men ja, tiden flyr liksom raskere enn hva jeg får tid å henge med på.

Vi var ellers å gikk tur idag. En halvtimes tur i oppoverbakke. Det var en ny opplevelse at jeg måtte stoppe opp midt oppi bakkene for å puste. Peset som en hval, så du kan trygt si at ting sånn smått begynner å føles litt tyngre. Gleder meg uansett til å se hvordan treningen blir påvirket fremover.  Men jeg holder dere oppdatert på hvordan jeg legger opp løpet.

I tillegg har jeg laget en ny kategori her inne; Graviditet og trening, så vet dere det, de av dere som ønsker at jeg skulle samle innleggene om graviditeten. Haha, bare av å skrive det så tenker jeg "er det jeg som skriver dette?". Merkelig;)

Som jeg har sagt tidligere, det skal ikke være bare stress de neste ukene; det skal også være litt kos. Mest kos vil jeg si. Bak sammen med kjæresten, eller ta en liten timeout på cafè med gode venninner. Da snakker vi mentalt påfyll;)