HVERDAG | Studier, trening og mammaliv

Sep 17, 2020

Goood morning sunshines!

Er vi flere som er tidlig på`n på denne morgenen? Her er det ingen spørsmål om man skal ligge å dra seg lengre. Det er helt enkelt mer enn nok å skulle rekke over nå, så skal man få levert i barnehage, trent selv, jobbet litt og lest på studier så krever det sin kvinne. Nå er det psykologi-studiet som gjelder 🤓

Krevende, ja- for det er mye nytt å sette seg inn i. Både måter å tenke på, teorier og ikke minst hvordan man skal skrive tekster. Min skrive-erfaring er fra friskriving på blogg, så det er interessant. MEN jeg er fast bestemt på at dette skal jeg klare. Det er ikke noe alternativ i mitt hode nå. Når du er i gang med et studie du har tenkt på siden videregående, så gjør du jobben når du først er i gang. Og det er jo så spennende! 

Nå skal jeg vekke Aron og få han avgårde i barnehagen før jeg stikker en tur på trening. Legges det ikke inn på morgenen, så blir det ikke. Det har jeg lært, så da er det bare å knyte på seg skoa og do your thing. 

Programmet jeg føler om dagen er forøvrig dette 👉 EXPRESS 30. Så digg når man vi trene korte økter, men ofte. Elsker det! 💚

Nyt resten av uken, så snakkes vi plutselig igjen.

X SiljeM