The Money Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

HVERDAG | Studier, trening og mammaliv

hverdagssnakk Sep 17, 2020

Goood morning sunshines!

Er vi flere som er tidlig på`n på denne morgenen? Her er det ingen spørsmål om man skal ligge å dra seg lengre. Det er helt enkelt mer enn nok å skulle rekke over nå, så skal man få levert i barnehage, trent selv, jobbet litt og lest på studier så krever det sin kvinne. Nå er det psykologi-studiet som gjelder 🤓

Krevende, ja- for det er mye nytt å sette seg inn i. Både måter å tenke på, teorier og ikke minst hvordan man skal skrive tekster. Min skrive-erfaring er fra friskriving på blogg, så det er interessant. MEN jeg er fast bestemt på at dette skal jeg klare. Det er ikke noe alternativ i mitt hode nå. Når du er i gang med et studie du har tenkt på siden videregående, så gjør du jobben når du først er i gang. Og det er jo så spennende! 

Nå skal jeg vekke Aron og få han avgårde i barnehagen før jeg stikker en tur på trening. Legges det ikke inn på morgenen, så blir det ikke. Det har jeg lært, så da er det bare å knyte på seg skoa og do your thing. 

Programmet jeg føler om dagen er forøvrig dette 👉 EXPRESS 30. Så digg når man vi trene korte økter, men ofte. Elsker det! 💚

Nyt resten av uken, så snakkes vi plutselig igjen.

X SiljeM

THE PROSPERITY NEWSLETTER

Want Helpful Finance Tips Every Week?

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia.