Personlig | Tar tilbake min egen fitness...

personlig blogg Jul 02, 2019

Jeg ble sittende å se gjennom en del gamle bilder, fra tidligere. Fra den gangen trening var livet mitt, og alt jeg trengte tenke på var meg selv. (Ja, jeg savner det noen ganger...)

Etter at jeg fikk barn, så endret mye seg. Jeg fikk større respekt for kroppen min, men samtidig ble jeg litt... «lat»? Eller litt mer «...det er ikke så nøye...».⠀

Kanskje er det det som skjer når prioriteringene endrer seg litt? Det tar sin tid å finne tilbake til sin identitet etter at man har blitt mamma. Det er hvertfall min opplevelse.

Noen finner seg selv, andre føler de mister seg. Jeg er nok mer den siste. For ja, det er tøft når vi tillater oss selv å komme både i tredje og fjerde rekke.

Til nå har jeg brukt dette året på å ta tilbake det jeg har savnet mest fra tiden før jeg ble mamma. MIN egen fitness. Som for meg i denne omgangen også omhandler fysisk og mental helse;) Den jeg gjør for meg, den som er en så stor del av den jeg er. Den som får meg til å føle meg levende, og som MEG igjen. Jeg har savnet det. Det er en tid for alt. Nå er det mammans tur igjen.;) For truth be told; it even makes me a better mommy;)

Close

50% Complete

Stram opp, bli sterk og gi 🍑 et realt løft- på 10 uker!

Forhåndsbestill BootyBuilding2020-Challenge NÅ- og gi deg selv en bootylicious start på 2020😍