Personlig | Din standard?

personlig blogg

Noe strikt diett kan jeg knapt huske sist at jeg gjorde. Men det er ikke dermed sagt at jeg ikke "bryr meg" om hva jeg putter i fjeset.  Jeg bryr meg om smak, næring, og hva jeg har valgt å sette som en standard for meg selv. (Og DUH, at det går superkjapt, uten å være fastfood😝!)

Den standarden inkluderer ikke daglig sjokolade, chips og kanelboller. Men ei heller tunfisk, ris og brokkoli til hvert måltid heller. 

Og, believe it or not, noen ganger inngår både meieriprodukter og rundstykker. 😱 Crazy right?! Som å leke med livet i disse dager, skulle man tro alt som blir skrevet på instagram theses days. 🙄⠀ ⠀

Problemet er sjeldent matvarene i seg selv skal sies, men at vi starter lørdagen på onsdag, og strekker den til mandagsmorgen.

Mine resultater kommer ikke av at jeg er "nazi" på noen vis, men derimot sunn fornuft basert på hva jeg liker å leve med, hva jeg ønsker å få av resultater og at hverdag er hverdag og helg er helg. Det siste her bør du teste ut. Det er undervurdert, men fantastisk effektivt ;)