3.950,00 NOK

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg? Logg inn

Logg inn
Azxuamsgso2ux6yszpbq file

Online Coaching

For deg som ønsker personlig oppfølging og føle deg sett.

Dette får du:

  • 4 ukers styrkeprogram tilpasset deg og dine ønsker og behov
  • Kostholdsplan som passer din hverdag
  • Personlig oppfølging
  • Mulighet til å fortsette oppfølging for kun 1500,- per mnd

Etter bestilling får du direkte tilgang til skjema du skal fylle ut. Trykk send, og så hører du fra meg i løpet av 24-48 timer. 

Merk: Min coachingmetode innebærer blant annet at du, som kunde, får ta større del i prosessen rundt kosthold. Noe kundene mine opplever som utelukkende positivt, og som har skapt gode resultater hos jentene jeg jobber med. Jeg er også opptatt av en god dialog oss i mellom og ivareta deg og dine ønsker på best mulig måte. 

 

 

 

Hva andre sier om Silje Marielas program:

“Det beste programmet jeg har prøvd! Både fysisk og psykisk. Fordøyelsen min er mye bedre og jeg har fått et mer avslappet forhold til kosthold. Fokuset mitt har også endret seg fra utseende og vekt til sunnhet”

June

“Fra å ha stått fullstendig fast lenge, var dette en kjempeboost for å fortsette! I tillegg har jeg fått mer stabil mage og mer energi. Et gjennomført flott program og motivasjonen har holdt seg oppe gjennom hele programmet! ”

Ylva

“Programmet er superlett å følge og jeg har gått ned 5 kilo og merker stor forskjell på kroppen! Dette til tross for at det har vært litt kake og sjokolade med i bildet. Matlaging krever liten tid, og treningen er super i hektiske tider. ”

Beate J.

“Jeg har vært på slankern hele mitt voksne liv. Men det var ikke før jeg startet på Siljes program at vekta virkelig begynte å bevege seg nedover. Har kjørt programmet to ganger nå, og fremgangen fortsetter. Kan ikkje huske sist jeg veide det jeg gjør i dag. Dette er heilt toppers!”

Nina L.

“Er så takknemlig for alt arbeidet du legger ned i programmer og deler med oss. Jeg har fått så mange aha-opplevelser etter å ha kjørt dine programmer og matplaner, og du utvikler deg stadig ”

Hanne N.