500,00 NOK eller mer

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Fat Attack 12 Uker

For deg som vil bli sterk, få mer definerte muskler og SE trent ut!

Endelig er FatAttack tilbake- takket være etterspørsel fra Dere! Programmet er oppdatert og tweaket for skape bedre resultater og kommer i en mer vennlig utgave enn tidligere. 

Med FatAttack får du kostholdplaner som gir resultater og treningen du trenger for å få de sterke, definerte musklene du ønsker deg. 

 

Dette får du:

 • Styrkeprogram for 12 uker
 • Inndelt inn i 3 ulike treningsfaser
 • 7-dagers kostholdsplaner tilpasset hver enkelt fase.
 • Frimåltider for deg som ønsker mer frihet 
 • Lavdager for deg som ønsker raskere effekt

 

Dette passer spesielt godt for deg som: 

 • Har stått på stedet hvil i lang tid. 
 • Føler fremgang uteblir
 • Har hatt lite endring i styrke
 • Lei av å trene uten å “få noe tilbake”
 • Vil komme i form, gå ned i vekt og forme kroppen med styrketrening
 • Kan trene 3-4 dager per uke

 

FatAttack passer best for deg som har trent styrke før. Det er ikke et program for nybegynnere. Du må ha evne å pushe deg selv og villig til å gjøre jobben som kreves.

 Er du klar for å se hva du kan få til på 12 uker? 


PRAKTISK INFORMASJON:

Varighet: 12 uker. Inndelt i tre ulike treningsfaser med 2 og 3-splitter.

Format: Programmet kommer i PDF-format, og lastes ned til PC/telefon.

Aktivitet: Styrketrening i studio

Erfaring: Du bør ha god kjennskap til styrketrening, og kjenne til frivekter og baseløft.

Øvelser: Her finner du de vanligste baseløftene, og frivektsøvelser for hele kroppen. Alle er linket til video

 

Kostholdsplanene:

Planene inneholder både brødmat, pasta/ris, melkeprodukter, nøtter og kjøtt, fisk og fugl. I tillegg finner du proteinpulver i smoothies. 

 

Du får tilgang til programmet rett etter bestilling! 

 

What People Are Saying:

Angrer ikke et sekund på denne investeringa! Treningsprogrammet er helt fantastisk, det samme er kostholdsplanen! Hadde aldri sett for meg at det var slik det var å gå på "diett" som vi så fint kaller det. Knallbra opplegg!

Bente S.

Jeg ELSKER dette opplegget! Det er rett og slett kjempegøy!

Aina J.Hansen

Programmet har gått som en drøm, og kostholdet er helt amazing! Treningsøktene er veldig morsomme, og jeg føler jeg stadig får pressa meg ut av komfortsonen med dette programmet. Gleder meg til fortsettelsen!

Christina N.

Jeg føler meg aldri stor og oppblåst i klærne mine lenger. Det er helt fantastisk. Jeg føler meg sterk, sunn, selvsikker og damn so hot in those thights! Jeg må bare få si at jeg er veldig stolt av meg selv

Malin R.E.

Selv har jeg alltid gått lei av treningsprogrammer etter kort tid, men Fat Attack er annerledes. Det er såpass mye variasjon at jeg gleder meg til hver eneste økt og hver eneste fase. Takk for et supert program Silje Mariela!

Kari Hagen

Aldri hadde jeg, som hele mitt voksne liv har ligget på en str 38/40, trodd jeg var en str 34. Jeg har fått resultater jeg ikke trodde var mulig for meg. Så takk Silje, takk for at du har knekt koden takk et utrolig fungerende program!

Therese J.J

Jeg elsker programmet og i tillegg er det enkelt å følge matoppsettet. Liker dette opplegget VELDIG godt!

Hege C.M

På grunn av lavt stoffskifte og PCOS var jeg i ferd med å gi opp drømmen om en veltrent kropp. Jeg hadde prøvd alt i søken på en bedre helse og vektreduksjon; PT, helsekost, leger, homopater og medisiner. Det var ikke før jeg kom over Silje Marielas program at jeg fikk bevist for meg selv, en gang for alle, at det er mulig å gjøre drastiske endringer til tross for et noe utfordrende utgangpunkt.

Nina A.

Det har aldri vært så gøy å trene før, og at man får en veltrent kropp på kjøpet er heller ikke å forakte. Takk Silje, for at du gjør en forskjell for oss som har brukt tid og penger på ting som ikke fungerer. Denne jentas arbeid har kvalitet!

Lisbeth A.

Jeg hadde nådd et vanskelig platå, og Silje Mariela gav meg gickstarten jeg trengte for å komme meg videre! Jeg har lært mye igjennom Siljes programmer, og ikke minst om meg selv og kroppen min. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd!

Jeanette E.Backe

Det å gå fra utbrent og sykemeldt på medisiner, til masse energi, overskudd og følelse av å være sterk både i kropp og sinn er helt utrolig! Takk Silje Mariela! Ikke bare for hva du har gjort med kroppen min, men psyken min

Hege U.

Jeg fryktet at dette var nok et program som ikke ville fungere, og jeg var på nippet til å ikke bestille. Men jeg gjorde det til tross og kan ikke si annet enn at det er jeg veldig glad for den dag i dag! Takk for en supert program som FUNKER! Jeg har gått ned 6 kilo allerede og digger det!

Alicja J.