Bootybuilding-ShortCUT | 4 ukers program 

KICKSTART FORMEN PÅ DEN SMARTE MÅTEN

Styrkeprogram og kosthold for 4 uker.

START I DAG FOR 997,-

Vektreduksjon versus fettreduksjon... 
-Det ER forskjell. 

De fleste programmer fokuserer på VEKTnedgang, og at du skal gå ned mest mulig på kort tid. Problemet er at det tar ikke høyde for om det er fett eller muskler du mister.

Fettreduksjon er derimot når fettprosenten reduseres, mens muskelmassen opprettholdes.

Bootybuilding ShortCUT er designet for deg som vil ha lavere fettprosent og bli lettere, samtidig som du bevarer muskler og styrke.

Dette er for deg som ønsker at klærne skal sitter løsere og at rumpa og kroppen skal bli strammere. Med styrketrening

Join BootyBuilding-ShortCUT i Dag

Løft og stram opp kroppen og rumpa med 4-ukers målrettet styrketrening og kosthold.

Hvem passer programmet for?


For deg som vil ned i fettprosent, med målrettet styrketrening og kosthold. Dette programmet gir best effekt for deg som allerede trener styrke, er i relativt god form fra før og har en ok rutine på treningen fra før. 

 

DETTE FÅR DU:

Treningsprogram

3 økter per uke + en ekstrakt for deg som vil trene mer. Øktene består av helkroppsøkter med baseløft og frivekter.

Kostholdsplaner

Du kan velge mellom ferdig oppsatte kostplaner eller sette sammen en egendefinert plan. Har du en plan du trives godt med allerede, så kan du godt kombinere den med treningsprogrammet i stedet. 

Sånn gjør du: 

 

  • Bestill BB-ShortCUT

  • Logg deg inn med brukernavn og passord

  • Se introvideo og last ned programmet

  • Finn matplanen som passer deg best (eller bruk en plan du allerede har fra før og trives med).

 


.

KICKSTART TRENINGEN I DAG

Dine Spørsmål

Sammensetning av øvelser er godt gjennomtenkt og programmet har en god balanse mellom restitusjon og trening. SC vil endre måten du ser på trening, og raske resultater på.

Her finner du øvelser som knebøy, markløft, benkpress, i tillegg til øvelser med frivekter og kabelapparat. Baseløft og frivekter er basen i programmet. Hvis du kun har tilgang til hjemmestudio; så kan kabeldrag byttes ut med strikk, frivemter med kettlebells og benk/step med stol. Så programmet kan gjøres hjemme, så vel som studio. 


Etter bestilling, får du tilgang til ShortCUT-portalen. Der får du umiddelbart tilgang til programmet. Programmet er lagt opp sånn at du enkelt kan skrive det ut, og logge treningen allerede fra første økt. 

Personlig oppfølging over mail er ikke inkludert. Det er for å holde kostnaden for programmet, nede. BB-ShortCUT er et program som er perfekt for deg som er selvgående.

Programmet er hovedsaklig lagt opp til studio-trening. Hvis du har benk eller stepkasse, noen par frivekter, vektstang/kettlebells og strikk, så skal øktene la seg gjøre hjemme også.:)

Ja, det kan du. Det er ikke lagt opp til cardio i SC, men du kan enkelt legge det til hvis du ønsker. Det står anbefalt i programmet hvor mye :)

Null problem! De fleste øvelsesvideoene inkluderer utvalg alternative øvelser :) 

Forestill deg at du blir sterkere fra uke til uke. Og at musklene titter frem? Hvor DIGG hadde det vært?

Ingenting skjer før du tar første steget. Så hva venter du på?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.