5-dagers challenge: For deg som ønsker å gi rumpa et løft! 🍑

Resepten på en fit, funksjonell og feminin fysikk 

En økt daglig

Få tilgang til èn rumpetreningsøkt daglig, i 5 dager. Du får nye, effektive øvelser for hver økt.

Videobeskrivelse

Du får en video daglig som beskriver og demonstrerer hver øvelse du skal gjøre. Sånn at du enkelt kan fullføre dagens utfordring. Hver økt kommer også som nedlastbar PDF.

Hjemme & Studio

Øvelsene kan enkelt gjøres hjemme eller på studio. Med eller uten utstyr. De er enkle å tilpasse ut fra hvor du er og hva du har tilgjengelig. Alt du trenger er en stol/benk og egen kroppsvekt.

*BONUS*

Facebook-LIVE sendinger fra tidligere challenger, hvor du får svar på det du lurer på om rumpetrening m.m. Mange nyttig tips og triks du kan ta med deg videre.

KUN 47,-

"Jeg har aldri fått så mange kommentarer på rumpa mi som etter at jeg begynte å trene etter programmet til Silje Mariela. Ikke bare har jeg fått sprettrumpe, men jeg har virkelig fått styrke, treningsglede og skikkelig mestringsfølelse!"

Hilde Hansen

"Rumpa har fått muskler! Elsker programmet og er kjempefornøyd med resultatene jeg har fått. I tillegg har styrken økt drastisk. Dette er såå gøy! "

Kristina Skarpenes (30)

"Rumpa mi var HELT flat når jeg først startet på programmet fra Silje Mariela. Nå elsker jeg treningsresultatene jeg har fått. TAKK!"

Renate H.

"Jeg ønsket meg en strammere og mer velfungerende kropp, det har jeg fått! Jeg trengte hjelp til å komme på sporet av noe som kunne bli en varig livsstil, og det skjer endringer fremdeles. Silje knows her stuff!"

Karianne Engebretsen (44)

Vanlige stilte spørsmål:

Ja, det er kun en engangssum. For 47,- får du tilgang til 5-dagers utfordringen med din egen login. Sånn at du kan gjøre den så mange ganger du vil. 

Etter bestilling får du tilgang til din første økt. Du får også en login du kan bruke for å få tilgang til øktene når og hvor du vil. Du får også en e-post daglig i 5 dager. 

Ja. Du kan velge selv om du vil gjøre øvelsene på studio (med utstyr) eller hjemme uten utstyr. 

Utstyr du trenger er en benk/stol og mini-strikk (hvis du har). Hvis du har kettlebells eller en frivekt er det fint, men ikke et must for å gjøre programmet.

"Hele opplegget fungerer veldig bra. Jeg trives så utrolig godt med øktene, og jeg har fått råe resultater! Jeg har blitt sterkere, fått mer muskelmasse på hele kroppen og spesielt på rumpa, den utmerker seg."

Oda Granberg (28)

"Det har skjedd så mye med kroppen etter at jeg begynte på Siljes program. Jeg blir jo helt skremt. Dette er superkult-rett og slett!"

Katrine R (30)
Sykepleier

Hvem er Silje Mariela?

Silje Mariela heter jeg, og har de siste 12 årene jobbet som styrkecoach og trener for jenter. I dag er jeg her for å vise deg hvordan du skal få fart på rumpetreningen! FOr jeg VET at erfaring hvordan det kan endre fysikken, selvfølelsen og hverdagen din.

Jeg var selv hun som alltid forsikret meg om at jeg hadde en jakke tilgjengelig som jeg kunne knyte rundt midjen, for å skjule rumpa. Tights turte jeg ikke gå i, og på toppen av det hele fikk jeg totalforbud mot å trene beinøvelser som utfall og knebøy, på grunn av knesmerter og slitasje. 

For å gjøre en lang historie kort, så var det ikke før jeg fikk treningen satt i system at ting endret seg.

Jeg lærte meg å trene RIKTIG, men viktigst at alt hvordan jeg skulle bruke rumpa skikkelig. Det endret alt for meg. Og en viktig grunn til at jeg brenner for styrke og rumpetrening.

Jeg ønsker at flere jenter skal få kjenne på magien av trening som gir avkastning, sånn at også du føler deg trent, sterk og glad i din egen kropp. Få ting kan sammenlignes. 

Selv om målrettet styrke og rumpetrening kan gi en flott fysikk, så handler det om så mye mer. Det handler om hvordan du føler deg, hvordan du bærer deg, hvem du blir underveis i prosessen og holde seg sterk, atletisk og frisk. 
Så hvis du er klar, så er jeg her for å hjelpe deg.

Klem, Silje Mariela | Trener & StyrkeCoach

JA! JEG ER MED:) >>
Close

50% Complete

VENTELISTE

Vil du vite når vi åpner dørene til BootyBuilding igjen? Sett deg på ventelisten. Det er helt uforpliktende så klart :)