For deg som ønsker en sterk og sunn kropp, og en rumpe du er STOLT av! 🍑

Resepten på en fit, funksjonell og feminin fysikk 

JA! JEG VIL VÆRE MED!>>

"Jeg har aldri fått så mange kommentarer på rumpa mi som etter at jeg begynte å trene etter programmet til Silje Mariela. Ikke bare har jeg fått sprettrumpe, men jeg har virkelig fått styrke, treningsglede og skikkelig mestringsfølelse!"

Hilde Hansen

Hvis jeg fortalte deg at innen 3 måneder, så er rumpa den kroppsdelen du er mest fornøyd med, hadde du trodd meg? 

Ingen fare. Jeg skal bevise det for deg. For nå er endelig BootyBuilding tilbake! I en ENKLERE og MER effektiv versjon enn noensinne.  Så hvis tanken på føle deg sterk, selvsikker og vel i kroppen din er noe som trigger deg, så er dette for deg.

Kjenner du deg igjen i dette? 

👉 Du kjenner rumpeøvelser mer i forside og bakside lår, enn der du skal kjenne det?

👉 Du kjenner ubehag i korsrygg og knær, når du trener?

👉 Du ser at lårmusklene vokser, men rumpa endrer seg ikke?

👉 Du syns det er vanskelig å få kontakt med rumpa. Enten på den ène siden eller begge?

 

Da er det kanskje ikke så rart at du ikke har fått rumpa du ønsker deg? For du har gjort alt "etter boka"; endeløse timer med knebøy, hip thrusts og strikkøvelser. Du har testet fancye rumpeøvelser som influencerne på instagram sverger til, og tatt trappene i stedet for heisen. Likevel lar resultatene vente på seg. Hvorfor skjer det ingenting? 

  

For det er ikke det at du ikke har prøvd! 🤯

 

Tingen er...

Hadde det vært nok å bare gjøre "riktige" øvelser, så ville alle hatt en sprettrumpe. Men dette er jo langt i fra realiteten. Effektiv styrke og rumpetrening er mer enn bare øvelser. Og genetikk er kun en del av bildet, ikke hele. For sannheten er at alle kan få en stram og sterk bakside.


Men du må trene riktig for din kropp og med riktig progresjon! Det er her hele løsningen sitter, som jeg snart skal vise deg...

Kanskje har du hørt at det bare handler om å få det til å brenne mest mulig. Eller at du bare må løfte tungt nok? Det stemmer ikke. Det kommer helt an på DEG og DIN kropp. Sannheten er at du kan både løfte tungt OG trene til melkesyren tar deg, UTEN at det blir ekstraordinære resultater av den grunn...

Kjenner du deg igjen? 🙄

Silje Mariela heter jeg og jeg er her for å hjelpe deg. For jeg har vært der jeg også. Ting funket ikke, øvelser gjorde vondt og rumpa mi var jeg ikke fan av.

Jeg forsikret meg alltid om at jeg hadde en jakke tilgjengelig som jeg kunne knyte rundt midjen, for å gjemme meg bort litt. Tights turte jeg ikke gå i, og på toppen av det hele fikk jeg totalforbud mot å trene beinøvelser som utfall og knebøy, på grunn av knesmerter og slitasje. 

For å gjøre en lang historie kort, så var det ikke før jeg fikk treningen satt i system at ting endret seg.

Jeg lærte meg å trene RIKTIG, men viktigst at alt hvordan jeg skulle bruke rumpa skikkelig. Det endret alt for meg. Og en viktig grunn til at jeg brenner for styrke og rumpetrening.

Jeg ønsker at flere jenter skal få kjenne på magien av trening som gir avkastning, sånn at også du føler deg trent, sterk og glad i din egen kropp. Få ting kan sammenlignes. 

Selv om målrettet styrke og rumpetrening kan gi en flott fysikk, så handler det om så mye mer. Det handler om hvordan du føler deg, hvordan du bærer deg, hvem du blir underveis i prosessen og holde seg sterk, atletisk og frisk.

Dette kan jeg hjelpe deg med via dette programmet. Og dette er en av tingene som gjør BootyBuildingChallenge ANNERLEDES. Du får ikke bare et treningsprogram, men verktøyene du trenger for å løfte DIN kropp med DITT utgangspunkt. 
Så hvis du er klar for å trene, så er jeg her for å hjelpe deg.

Klem, Silje Mariela | Trener & StyrkeCoach

Programmet for jenter som elsker styrketrening og ønsker seg👇

 

✅ En strammere kropp, som du føler deg vel i.

✅ Sterke muskler, som gjør at du tar hverdagens fysiske utfordringer på strak arm! 

✅ Bedre selvtillit i forhold til kropp og trening

✅ Mer muskler og en lavere fettprosent, for en mer trent "look"

✅ En stram rumpe og mer "løft". Som gjør at buksene sitter bra, og som du er fornøyd med!

 

 

 

Men er ikke dette litt vel overfladisk?🤯

Noen trener for helsa, andre trener for å føle seg bra naken. Ingenting er rett og galt. Hva som er DIN personlig grunn er ingen andres business. Men spørsmålet du må stille deg selv er følgende; hvis en sterk og bedre trent kropp får deg til å  slappe mer av bak soverommets fire vegger,  gjør at du kan kle deg i de klærne du har LYST å kle deg i, bidrar til at du føler deg freshere, mer selvsikker og bedre i hverdagen, så handler det om mer enn kropp; nemlig økt livskvalitet.

Kall gjerne det å bli fit og sterk for overfladisk. Men du vet selv innerst inne hva en kroppslig endring kan gjøre for deg. Og når det er sagt; du har LOV å trene for whatever grunn du selv ønsker. Den er din kropp, din hverdag, ditt liv. Og til syvende og sist, ditt valg.

"Rumpa har fått muskler! Elsker programmet og er kjempefornøyd med resultatene jeg har fått. I tillegg har styrken økt drastisk. Dette er såå gøy! "

Kristina Skarpenes (30)

Så hva er forskjellen på BootyBuilding  og andre program for rumpa? 

👉Er det øvelsene? 

👉 Er det oppvarmingen og teknikk-fokuset?

👉Er det treningsvolumet, metodene og intensiteten?

 

Nei.

Sannheten er… 

At det handler ikke om et enkelt element. Et program som virkelig løfter rumpa, bygger muskler og styrker kroppen er summen av flere elementer satt sammen i riktig rekkefølge, dose og frekvens. Og som er så GØY og effektivt at du gleder deg til hver eneste økt! 

Med andre ord…

Det handler ikke bare om HVA du skal trene, men HVORDAN!

ALLE kan få en løftet og sterk bakside, uavhengig av genetikk- dette gjelder dette også deg! 

Så hvis du er klar for å gå våren i møte sammen med meg og en gjeng likesinnede jenter, så er dette treningskonseptet du har ventet på. Bli med nå, og bygg en sterk, sunn kropp du har det bra i. 🤸‍♀️😎 

DETTE FÅR DU:

 

👉 STUDIO | 10-UKERS PROGRAM FOR EN STERK KROPP OG STRAM RUMPE

Treningsprogram for hele kroppen, men med ekstra fokus på rumpa. Det er 3 økter ukentlig + en ekstradag for deg som vil trene mer. Programmet er delt inn i 2 faser. Øktenes varighet er mellom 45-60 minutter.

Øvelsene er linket til korte videosnutter, som viser enkel utførelse. Sånn at du til enhver tid vet hva du skal gjøre. Alle øvelsene kommer også med alternative øvelser, i tilfelle noe ikke skulle passe.

Du får også tilgang til et teknikk-galleri hvor du enkelt lærer teknikk som gir deg maks ut av øvelsene.

 

👉 HJEMMETRENING | 10-UKERS PROGRAM FOR EN STERK KROPP OG STRAM RUMPE

Treningsprogram for hele kroppen, men med ekstra fokus på rumpa. Det er 3 økter ukentlig + en ekstradag for deg som vil trene mer. Programmet er delt inn i 2 faser. Øktenes varighet er mellom 45-60 minutter.

*Utstyr du trenger: stort og lite strikk, frivekter/kettlebell og boks/benk. 

👉 RUMPETRENINGSKURS

Rumpetreningskurset får du verktøyene du trenger for å få fart på resultatene. Enten du har utfordringer med knær, rygg, underaktive muskler eller at kun den ene siden kjennes, så er dette for deg. For å få mest ut av BB, er det viktig du kjenner dine styrker og svakheter i forhold til struktur og hvordan bruke musklene. Dette kartlegges ved hjelp av ENKLE oppgaver. Og vil endre måten du tenker kropp og trening. Dette prepper også rumpemusklene innen du starter på programmet. Sånn at du får maks ut av programmet og rumpa du har jobbet for. 

BLI MED I DAG OG MED DISSE BONUSENE😍

BONUS 1: KOSTHOLD FOR RESULTATBEVISSTE JENTER👉

For deg som vil ned i vekt, stramme opp og forme kroppen med muskler. Her får du 4 ulike dags-menyer basert på dine mål. I tillegg få du ENKLE verktøy til hvordan du kan lage din egen plan på et blunk. Matvarer i planene: Kjøtt, fisk, fugl, smoothies, egg, grovt brød, havregryn, knekkebrød, ris, pasta, frukt og bær, magre melkeprodukter, nøtter, magert pålegg o.l. Måltidene er raske og enkle å lage, og alt finner du i dagligvare. Proteintilskudd er valgfritt. Fredag og lørdagskvelder = frimåltider hvor du selv velger hva du ønsker å spise utenom planen.

👉 BONUS 2: VEIEN TIL MÅL & RESULTATER

Klinisk ernæringsfysiolog og atferdsterapeut Camilla Bringslid deler sine beste tips rundt hvordan du kan nå resultatene du drømmer om, via mentale teknikker for å nå målene du har satt deg. Hun tar deg gjennom helt unik metode som gir deg nye øyne på hva som skal til for å lykkes! 

Bli med og opplev forskjellen og treningsgleden du også🤗

"Rumpa mi var HELT flat når jeg først startet på programmet fra Silje Mariela. Nå elsker jeg treningsresultatene jeg har fått. TAKK!"

Renate H.

KUN 1890,-

BESTILL TILBUDET I DAG! >>

Du har lov å ombestemme deg. Derfor får du 7 dagers åpent kjøp når du bestiller BootyBuilding.  Det viktigste er at du er fornøyd med investeringen din. Er ikke du fornøyd er ikke jeg fornøyd heller. Enkelt og greit. Dermed er dette helt risikofritt for deg.

Passer dette for meg? 🤔

👍

 • Er kjent med styrketrening og frivekter
 • Ønsker å bygge rumpe, bli sterk og føle deg bad-ass (pun intended;)
 • Vil ha mer kunnskap og verktøy som LØFTER treningen din ( og rumpa!;) 
 • Kan holde deg til èn plan og ha tillitt til prosessen
 • Vet at MYE kan skje på 10 uker, og at varige og mer ekstreme resultater kommer over tid (Don`t worry, I have got you covered når du er ferdig med de 10 ukene;)

Da passer dette for deg!

 

👎

 • Hvis du ikke er kjent med styrketrening i det hele tatt
 • Vet at faste planer ikke fungerer for deg
 • Vil ha store variasjoner fra uke til uke og mange øvelser
 • Vil trene hver eneste dag 
 • Foretrekker tilfeldige økter og velge trening etter dagsform
 • Tviler allerede nå ;)

 

 

 

Da er ikke dette riktig for deg.

 

"Hele opplegget fungerer veldig bra. Jeg trives så utrolig godt med øktene, og jeg har fått råe resultater! Jeg har blitt sterkere, fått mer muskelmasse på hele kroppen og spesielt på rumpa, den utmerker seg."

Oda Granberg (28)

Hvordan er BootyBuilding annerledes og hvordan kan det hjelpe meg?

Programmet er spesielt utviklet for at kroppen skal bli sterkere og få musklene til å vokse, og er unikt på flere måter.

👉I det praktiske BootyBuilding-kurset, finner du konkrete løsninger på HVA og HVORDAN du skal få gode resultater og kontakt med rumpa, selv om ubehag, manglende kontakt eller andre muskler overtar. Verktøyene er ENKLE, tar ikke lang tid og kan endre hele treningen for deg. 

👉Ikke klar for knebøy? Alle øvelsene i programmet kommer med alternativer du kan velge mellom.

Teknikk-sjekk på video gir deg feedback på hva du bør gjøre annerledes eller om du bør bytte ut en øvelse for en annen. 

 

Så hva blir det til? Bo i joggebuksene et helt år til ELLER glede deg til sommeren, allerede i april? 😉 

SÅNN FUNGERER DET:

 • Etter bestilling får du tilsendt innlogging og tilgang til program-sidene. 
 • Tilgang til booty-akademiet og tilgang til "Hvordan nå dine mål" av Camilla Bringslid.

 

 

 

 

 

DETTE FÅR DU:

 • 10 ukers treningsprogram for hele kroppen, med hovedfokus på rumpa. Både hjemme og studio.
 • Tilgang til teknikk og øvelsesvideoer
 • Kostholdsplaner
 • Tilgang til community-supportgruppe på FB om ønskelig
 • Bonus 1: “BootyBuildingAkademiet”; Rumpetreningskurset som øker din suksessrate på programmet
 • Bonus 2: Ernæringsfysiolog Camilla Bringslid sine beste tips for å nå MÅL!
 •  

Vanlige stilte spørsmål:

Nei. Bootybuilding er et styrkeprogram for hele kroppen, med fokus på rumpa.

Dette er det samme. Med ny bonus :) Hvis du var med i fjor, og ønsker NYTT program i år, send meg en mail- jeg har noe nytt til deg :) 

En fase varer i 4 uker og består av 3 helkroppsøkter per uke + en ekstraøkt for deg som vil ha det lille ekstra ut av rumpetreningen;) 

Dette er et rent styrkeprogram. Øvelser du vil finne er bøy, mark og utfallsvarianter, enkle men effektive strikkøvelser og generelt øvelser som krever frivekter. 

Alle øvelsene kommer med alternativer, så hvis utfall ikke går, så finner du noe du kan gjøre i stedet.

 

Du får også et express-program til dager i tidsklemma. 

Det kan du! Du starter når enn du ønsker. Programmet er ditt til odel og eie. 

Ikke noe problem. Du har 14 dagers angrerett og pengene-tilbakegaranti. Det er lov å ombestemme seg. 

Last det ned, så er det ditt til odel og eie:) 

Frivekter, benk, strikk og stang. Hvis du har hjemmegym, så kan stangøvelsene byttes ut med strikk eller frivektsøvelser. Ikke noe problem. 

Ja! BootyBuilding er lagt opp for å stimulere musklene til å vokse, slik at kroppen blir fastere og sterkere :) Så lenge du spiser tilstrekkelig med mat og proteiner, så kommer musklene. 

Du kan gå ned i vekt på dette programmet ja. :) Det forutsetter at du forbruker mer energi enn du inntar, så til syvende og sist er det kostholdet ditt som avgjør om du går ned i vekt. 

Alle øvelsene kommer med alternativer, så hvis utfall og knebøy ikke går for eksempel, så finner du noe du kan gjøre i stedet.

Øktene, øvelsene og metodene er annerledes satt opp. I tillegg er selve treningsprogrammeringen endret på. Så selv om du har kjørt BootyBuilding tidligere, så er ikke dette samme programmet. Denne gangen er det enklere, men også mer effektivt ;)

Bonus-kurset er også helt nytt- og veldig nyttig!

Har du andre spørsmål? 

Send meg en mld HER 😊

 

 

JA, DETTE MÅ JEG HA! 😍

"Det har skjedd så mye med kroppen etter at jeg begynte på Siljes program. Jeg blir jo helt skremt. Dette er superkult-rett og slett!"

Katrine R (30)
Sykepleier

JA! JEG ER MED:) >>
Close

50% Complete

VENTELISTE

Vil du vite når vi åpner dørene til BootyBuilding igjen? Sett deg på ventelisten. Det er helt uforpliktende så klart :)