HVERDAG | Studier, trening og mammaliv

Goood morning sunshines!

Er vi flere som er tidlig på`n på denne morgenen? Her er det ingen spørsmål om man skal ligge å dra seg lengre. Det er helt enkelt mer enn nok å skulle rekke over nå, så skal man få levert i barnehage, trent selv, jobbet litt og lest på studier så krever det sin kvinne. Nå er det psykologi-studiet som gjelder 

Krevende, ja- for det er mye nytt å sette seg inn i. Både måter å tenke på, teorier og ikke minst hvordan man skal skrive tekster. Min skrive-erfaring er fra friskriving på blogg, så det er interessant. MEN jeg er fast bestemt på at dette skal jeg klare. Det er ikke noe alternativ i mitt hode nå. Når du er i gang med et studie du har tenkt på siden videregående, så gjør du jobben når du først er i gang. Og det er jo så spennende! 

Nå skal jeg vekke Aron og få han avgårde i barnehagen før jeg stikker en tur på trening. Legges det ikke inn på morgenen, så blir det ikke. Det har jeg lært, så da er det bare å knyte på seg skoa og do your thing. 

Programmet jeg føler om dagen er forøvrig dette  EXPRESS 30. Så digg når man vi trene korte økter, men ofte. Elsker det! 

Nyt resten av uken, så snakkes vi plutselig igjen.

X SiljeM

TRENING | Sånn holder du ryggen i markløft

Er du usikker på hvordan du helst bør holde ryggen når du trener markløft? Da vil du like dagens video :) Enkel, lett å forstå og rett på sak. Test ut og kjenn hvor digg det er å løfte riktig!

X SiljeM

HVERDAG | Alenetid, digg frokost og noen tanker :)

Ahh, det å starte dagen i eget selskap er magisk. Spesielt når du er vant til at det er noe som skjer nesten fra øyeblikket du slår opp øynene. 

Dagen min startet forøvrig kl 0500 i dag. Men det er kanskje ikke så rart når du bare skal legge ungen, men selv ender opp med å sovne. Så yes, der har du oppskriften for å være uthvilt gryyytidlig.

Ellers. Det er så rart å være her inne igjen og bare tillate meg å rabble litt om alt og ingenting. For et par-tre årsiden ble jeg fortalt at det er det dummeste jeg gjør og at det som er viktig er faget-faget-faget. Men det jeg har lært siden den gang er at vi har ikke råd til å la andre diktere hvordan vi skal gjøre ting vi gjør. Legger man all sin kraft/energi/kall det hva du vil i andre sine hender, så ender man strengt tatt opp bare med å tvile på hver minste ting man tror og tenker på. Så vær forsiktig.

Om ikke annet, så var det i det minste en bra (og dyr) lærdom. ;)

Alle mennesker har ulike måter å se verden på. Det er ikke dermed sagt at DU må gjøre ting på eksakt samme måte som "alle" andre gjør det. Du er DEG- og det skal du fortsette å være. Du trenger ingen andres tillatelse. Men om du føler du trenger det, så får du den her. ;)

Nå skal jeg nyte kaffen min før gutten står opp. Hører allerede at han har begynt å romstere på rommet sitt, så da er det snakk om minutter her. Har ellers valgt å bestille juice og salater fra Frescho for noen dager fremover. Noen ganger det godt å slippe å lage ting selv. Skal sies at selv om jeg kjøper juice derfra, så er det ikke for å kjøre juice-"kurene", men for å gi kroppen god og deilig næring. Dessuten koster det omtrent like mye å lage juice selv (ref en veninne), så da gjør jeg det på denne måten innimellom i stedet. Just because I like it ;) Og salatene er fantastiske! Morgenstund <3 

 Og DER kom Aron inn på stua her- god lørdag fine deg! 

X SiljeM

TRENING | Din startposisjon i markløft

Syns du markløften er knotete å gjøre?

Da har det MEST SANNSYNLIG å gjøre med at du har startet den feil.  Når du skal trene markløft, så er det viktig at du får startposisjonen riktig. Den setter nemlig utgangspunktet for hele løftet. Starter du riktig er sjansen større for at du både får MER ut av løftet i form av styrke/muskler, og så klart er det smart i forhold til det å holde deg skadefri. Så sjekk ut dagens tips, og dra å test ut på trening etterpå. 

 

Kos deg på trening!

X SiljeM

TRENING | Unngå ryggvondt og bli sterk i markløft

I dag skal du få et aldri så lite markløft-tips av meg. Dette tipset er rett og slett GULL for både muskler og styrke. 

Opplever du ubehag i korsryggen av denne øvelsen, så kommer denne videoen  også godt med. Så sørg for å spenn deg godt opp og gjør den med kontroll. Kvalitet kontra kvantitet ;)

Og husk, it`s called DEAD-lift for a reason

TRENING | Enkelt tips til bedre glutebridge (og booty-gains;)

Det er ingen tvil om at glutebridge en bra øvelse å ha med i programmet, sett at du vil bygge opp musklene i rumpa. Men hva hjelper det hvis du ikke liker øvelsen eller kjenner musklene noe særlig? Heldigvis kan en enkel liten vri, som du får i dagens video, gjøre øvelsen både mer effektiv OG hjelpe deg kjenne musklene mer. Så test den ut og kjenn forskjellen! God trening fine deg. Og kom snart tilbake <3 X SiljeM

KOSTHOLD | Snack på 2 minutter

Fysen på noe godt? Aren`t we all. :P

Men i stedet for å fråtse i melkesjokolade på daglig basis, så finnes det gode alternativer.

Når det er sagt; INGENTING slår sjokolade. Og de som sier at frukt er en god erstatning, aner ikke hva de snakker om. MEN tipset jeg har til deg i dag tror jeg du vil like uansett. Selv elsker jeg å lage meg noe som dette ETTER middag eller kvelds. Det er liksom da at ting frister litt ekstra ;) Enjoy! :)

X SiljeM

HVERDAG | Gi litt F...det lønner seg i lengden ;)

Aaaah, dette! Å bare sette seg ned på en random kafè med en STOR kopp kaffe, åpne Macen og bare SKRIVE!! Uten noe fast agenda. Ingen regler. Bare skrive, rabble, whatever... *DRØM*. Haha, sist jeg gjorde det, så hadde jeg en bok å skrive. En fin prosess det altså, men naturligvis ikke friskriving i sitt sanne ord. Boken heter forresten JenteKoden, og du kan lese mer om den her;) 

Spesielt digg er det når dagens treningsøkt er fullført, mail og henvendelser er besvart, og man har resten av dagen til å bare gjøre som man vil. Så klart er det ting i bedrifts-kulissene som må gjøres for utenom mail. Men nå om dagen anser jeg det meste som kos. *ITS NEW FOR ME*

Nå gjør jeg som jeg har lyst og som faller naturlig for meg. Jeg VET at det finnes mange smarte måter å gjøre ting på, men hva hjelper det når man blir utslitt, hater prosessen og kvier seg for å starte arbeidsdagen? NADA. Jeg er en rastløs sjel og klarer sjeldent å følge regler to the T...

Det er som med trening...

Hater du prosessen, så spiller det nesten ikke noe rolle hva resultatet kan bli. Det kan være drømmekroppen herfra til månen, men det blir lite glede over det når du føler livet settes helt på hold og du sliter deg ut KUN for å oppnå et mål.

Jeg sier IKKE at mål og det å pushe seg ikke er bra, men gjør det på riktig måte. For hvis du skal opprettholde det du bygger opp, over tid, det være seg kropp, styrke, business eller hva som helst annet, så LAR DET SEG IKKE GJØRE hvis du ikke syns at veien er noe alright i det hele tatt. 

Så MAO; gi F i hva noen andre forteller deg at du skal gjøre, sett at det du blir fortalt ikke flyter og resonnerer med deg. Ta whats useful and discharge whats not. End of story. 

 X SiljeM

 

KNEBØY | Sånn bruker du magemusklene

Så hvordan skal du egentlig «få på» magemusklene når du trener knebøy?

Det slår meg hvor innmari mange ulike svar dette spørsmålet har. Det avhenger i stor grad av hvem du spør og dessverre er mange svar ganske vage. Dagens tips er det som har fungert aller best både for meg selv og jentene jeg trener. 

Så til deg som vil være stabil, sterk og ha kraft når du løfter, så funker dette utmerket.

Det å bli god å overføre kraft mellom bein og overkropp er en kunst. Når du mestrer den, så tør jeg vedde på at du når styrkemålene dine raskere enn du hadde trodd

(Tips: knyt en strikk rundt midjen, og tenk deg at når du puster dypt så skal du kjenne at magen presser ut mot strikket. Knip så bekkenmusklene sammen, press nedre ribbein ned mot hoftekammen, så er du klar)

God trening! 

X SiljeM

NED I VEKT? | Derfor er en diett-pause SMART

Har du lurt på hvorfor du blir anbefalt å øke matinntaket etter en periode på diett, eller midt i dietten for den saks skyld? Det handler om at kroppen tilpasser seg det du gjør og energien den har tilgjengelig.

En fantastisk mekanisme vil jeg si ;)

Det er mange faktorer som spiller inn så klart. For kaloriunderskudd påvirker ikke bare hormoner, men også aktivitetsnivået ditt. Så det å spise mer mat etter en periode på underskudd kan være smart ;)

Lær mer om (noen grunner) hvorfor i dagens video. 

 

X SiljeM

1 2 3 4 5
Close

50% Complete

Stram opp, bli sterk og gi 🍑 et realt løft- på 10 uker!

Forhåndsbestill BootyBuilding2020-Challenge NÅ- og gi deg selv en bootylicious start på 2020😍