.

.

.

 

HVERDAG | Gi litt F...det lønner seg i lengden ;)

hverdagssnakk Aug 04, 2020
Aaaah, dette! Å bare sette seg ned på en random kafè med en STOR kopp kaffe, åpne Macen og bare SKRIVE!! Uten noe fast agenda. Ingen regler. Bare skrive, rabble, whatever... *DRØM*. Haha, sist jeg gjorde det, så hadde jeg en bok å skrive. En fin prosess det altså, men naturligvis ikke friskriving i sitt sanne ord. Boken heter forresten JenteKoden, og du kan lese mer om den her;) 

Spesielt digg er det når dagens treningsøkt er fullført, mail og henvendelser er besvart, og man har resten av dagen til å bare gjøre som man vil. Så klart er det ting i bedrifts-kulissene som må gjøres for utenom mail. Men nå om dagen anser jeg det meste som kos. *ITS NEW FOR ME*

Nå gjør jeg som jeg har lyst og som faller naturlig for meg. Jeg VET at det finnes mange smarte måter å gjøre ting på, men hva hjelper det når man blir utslitt, hater prosessen og kvier seg for å starte arbeidsdagen? NADA. Jeg er en rastløs sjel og klarer sjeldent å følge regler to the T...

Det er som med trening...

Hater du prosessen, så spiller det nesten ikke noe rolle hva resultatet kan bli. Det kan være drømmekroppen herfra til månen, men det blir lite glede over det når du føler livet settes helt på hold og du sliter deg ut KUN for å oppnå et mål.

Jeg sier IKKE at mål og det å pushe seg ikke er bra, men gjør det på riktig måte. For hvis du skal opprettholde det du bygger opp, over tid, det være seg kropp, styrke, business eller hva som helst annet, så LAR DET SEG IKKE GJØRE hvis du ikke syns at veien er noe alright i det hele tatt. 

Så MAO; gi F i hva noen andre forteller deg at du skal gjøre, sett at det du blir fortalt ikke flyter og resonnerer med deg. Ta whats useful and discharge whats not. End of story. 

 X SiljeM

 

KNEBØY | Sånn bruker du magemusklene

trening og kosthold Aug 03, 2020

Så hvordan skal du egentlig «få på» magemusklene når du trener knebøy?

Det slår meg hvor innmari mange ulike svar dette spørsmålet har. Det avhenger i stor grad av hvem du spør og dessverre er mange svar ganske vage. Dagens tips er det som har fungert aller best både for meg selv og jentene jeg trener. 

Så til deg som vil være stabil, sterk og ha kraft når du løfter, så funker dette utmerket.

Det å bli god å overføre kraft mellom bein og overkropp er en kunst. Når du mestrer den, så tør jeg vedde på at du når styrkemålene dine raskere enn du hadde trodd

(Tips: knyt en strikk rundt midjen, og tenk deg at når du puster dypt så skal du kjenne at magen presser ut mot strikket. Knip så bekkenmusklene sammen, press nedre ribbein ned mot hoftekammen, så er du klar)

God trening! 

X SiljeM

NED I VEKT? | Derfor er en diett-pause SMART

trening og kosthold Aug 03, 2020

Har du lurt på hvorfor du blir anbefalt å øke matinntaket etter en periode på diett, eller midt i dietten for den saks skyld? Det handler om at kroppen tilpasser seg det du gjør og energien den har tilgjengelig.

En fantastisk mekanisme vil jeg si ;)

Det er mange faktorer som spiller inn så klart. For kaloriunderskudd påvirker ikke bare hormoner, men også aktivitetsnivået ditt. Så det å spise mer mat etter en periode på underskudd kan være smart ;)

Lær mer om (noen grunner) hvorfor i dagens video. 

 

X SiljeM

TRENING| Utfall og vonde knær?

trening Aug 02, 2020

Kjenner du utfall mer i knærne enn i musklene som faktisk skal jobbe? Da er dette et godt tips å ta med seg.

Utfall er en kjempegod øvelse når man får den til. Ikke bare for resultatene sin del, men også for stabilitet i fot og hofte.

Stabiliteten kommer forøvrig ikke av seg selv, den må du øve på. Så bruk en periode nå på å få inn teknikken, sånn at du kan høste ENDA bedre resultater på sikt ;) 

X SiljeM

HVERDAG | Alenetid, digg frokost og noen tanker :)

hverdagssnakk Aug 01, 2020

Ahh, det å starte dagen i eget selskap er magisk. Spesielt når du er vant til at det er noe som skjer nesten fra øyeblikket du slår opp øynene. 

Dagen min startet forøvrig kl 0500 i dag. Men det er kanskje ikke så rart når du bare skal legge ungen, men selv ender opp med å sovne. Så yes, der har du oppskriften for å være uthvilt gryyytidlig.

Ellers. Det er så rart å være her inne igjen og bare tillate meg å rabble litt om alt og ingenting. For et par-tre årsiden ble jeg fortalt at det er det dummeste jeg gjør og at det som er viktig er faget-faget-faget. Men det jeg har lært siden den gang er at vi har ikke råd til å la andre diktere hvordan vi skal gjøre ting vi gjør. Legger man all sin kraft/energi/kall det hva du vil i andre sine hender, så ender man strengt tatt opp bare med å tvile på hver minste ting man tror og tenker på. Så vær forsiktig.

Om ikke annet, så var det i det minste en bra (og dyr) lærdom. ;)

Alle mennesker har ulike måter å se verden på. Det er ikke dermed sagt at DU må gjøre ting på eksakt samme måte som "alle" andre gjør det. Du er DEG- og det skal du fortsette å være. Du trenger ingen andres tillatelse. Men om du føler du trenger det, så får du den her. ;)

Nå skal jeg nyte kaffen min før gutten står opp. Hører allerede at han har begynt å romstere på rommet sitt, så da er det snakk om minutter her. Har ellers valgt å bestille juice og salater fra Frescho for noen dager fremover. Noen ganger det godt å slippe å lage ting selv. Skal sies at selv om jeg kjøper juice derfra, så er det ikke for å kjøre juice-"kurene", men for å gi kroppen god og deilig næring. Dessuten koster det omtrent like mye å lage juice selv (ref en veninne), så da gjør jeg det på denne måten innimellom i stedet. Just because I like it ;) Og salatene er fantastiske! Morgenstund <3 

 Og DER kom Aron inn på stua her- god lørdag fine deg! 

X SiljeM

HVERDAG | Bloggen, savn og livet skjer;)

hverdagssnakk Jul 30, 2020

Aaaaaah, det er så deilig å være her inne igjen!

Herregud som jeg har surret rundt og levd i tankene om alt jeg skulle, burde, måtte og så videre. Det er liksom så mange “regler” for hvordan man skal skrive, hvordan man skal blogge, hvordan man skal poste på sosiale medier og så videre. Det har egentlig bare gått helt rundt for meg. Men nok er nok. Det å sette meg ned med bloggen og DEG som leser er noe jeg har savnet så innmari mye. 

Men av en eller annen grunn, så har jeg ventet med å ta steget. Kanskje spesielt fordi det er en stund siden jeg har blogget her inne. Og derfor trodd at ingen derfor kom til å finne veien inn hit igjen...

Men nå er du her, og det er jeg såå glad for! 

Det er mye som har skjedd siden sist. Ikke alt vil jeg gå i detaljer om da jeg hverken ønsker å se tilbake på de siste 6 månedene eller kjenne på følelsene som har vært med meg. 

Men det jeg er veldig glad for er at hva enn man går igjennom, så kommer det stort sett noe godt ut på andre siden. 

Jeg har i hvertfall lært enormt mye om meg selv siste tiden. Men kanskje mest av alt (og viktigst av alt) begynt å se mine egne skygge-sider. Du vet de sidene av oss selv som vi helst bare vil hoppe bukk over og ignorere? 

De som kanskje sårer andre, men som man ikke er klar over før man ser det? 

Og selvsaboterende mønster som vi tviholder på fordi vi forteller oss selv at vi ikke fortjener XYZ eller er bra nok?

Det er interessant når man blir tvunget til å sette seg ned og bare se innover i seg selv. Hvorfor man er som man er, gjør som man gjør, og sier som man sier...

Det ble en litt kryptisk blogg i dag. Men hadde så lyst å bare stikke innom å si hei, og inkludere deg og dere som har fulgt meg så lenge litt inn i livet mitt igjen.

Det føles som et århundre siden sist. Har savnet dere <3

X SiljeM

 

 

 

TRENING | Sånn kommer du ENKELT i gang

trening Jul 29, 2020

Hei på deg ! :) Har du hatt treningspause en stund du også?  I såfall er du i godt selskap. Deriblant sammen med undertegnede. 

Det å komme i gang med treningen igjen etter en lang periode uten treningsrutiner kan være hardt.

Heldigvis finnes det råd. En av de aller beste måtene er å ease into it, som det så fint heter. Men hvor bør du egentlig starte?

Oppskriften får du i dagens video.  Problemet er nemlig at vi ofte starter opp alt for hardt og mye, for å t"a igjen det tapte". Men det er som regel det som gjør at vi nok en gang faller av lasset. Så sjekk ut videoen og ta det derfra.  Håper dette hjelper ;)

X SiljeM

TRENING | Når du misser en økt- gjør dette!

trening og kosthold Jul 29, 2020

Er du lei av å starte på nytt og på nytt på det samme programmet? Eller kanskje har du masse programmer liggende, men ingen er foreløpig fullført? Livet skjer. Det er en del av moroa;) Så hva gjør du når du ikke får inn øktene som planlagt? Svaret får du i dagens ultrakorte video. Enjoy!

X SiljeM

TRENING | Fremgang uten badevekta

trening Jul 28, 2020

Bruker du kun vekt som indikator på at ting går «fremover»? Da er dagens video til deg.

Fremgang er nemlig så mye mer enn et tall. I tillegg kan vekten kan endre seg mye gjennom dagen. Og for oss jenter, så endrer den seg gjennom hele menstruasjonssyklusen. Så det å kun fokusere på vekt er med andre ord en veldig ustabil faktor å belage seg på.

Jeg er derfor overbevist om at flinkere vi er til å se de små tingene vi mestrer underveis, desto lettere vil det være å holde en stø kurs mot dit vi ønsker oss. ;) 

X SiljeM

TRENING | 3 teknikktips for benkpress

trening Feb 28, 2020

Syns du benkpress er skummel å gjøre på egenhånd? I dag får du 3 små hacks som er fine å tenke på når du trener benkpress. Og husk, gjøres den riktig er benkpress en fantastisk øvelse både for styrke og muskler. ;) 

God trening!

X SiljeM

 

1 2 3 4 5
Close

50% Complete

Stram opp, bli sterk og gi 🍑 et realt løft- på 10 uker!

Forhåndsbestill BootyBuilding2020-Challenge NÅ- og gi deg selv en bootylicious start på 2020😍