Småplukk & updates

..............

Seksuell Selvtillit | Redd for å gjøre feil?

Seksuell selvtillit er utvilsomt noe de fleste av oss ønsker at vi hadde. Dessverre er mange av oss redd for å gjøre feil, skuffe partneren vår og frykten for å bli avvist ulmer under overflaten. En viktig påminner er at alle er forskjellige og har ulike preferanser. Det èn elsker, hater noen andre. Så cut yourself some slack som vi sier på godt norsk, og vær åpen for at det alltids er noe å lære om en...

Les Mer...
 
Vlog: Tanker rundt singelliv vs. forhold

Ville snakke litt om mentale blindsoner … (dette er en blogg skrevet for en god tid tilbake, men valgte å publisere den fordi jeg vet mange kan kjenne seg igjen i den)

Kanskje et nytt begrep for deg? Men det handler rett og slett om at vi som mennesker ofte har måter å handle på, reagere på, og være på som etter alt å dømme ikke er for vårt eget beste. 

MEN vi ser det ikke…Fordi (som min nydelige venninne Camilla...

Les Mer...
Karriereskifte: Fra PT til Sexolog? 🥰👇🏻

 

Yes, Da hopper jeg!! Da var tiden kommet for å ta en liten omvei i livet og utforske utråkkede stier!

I løpet av mine 15 år som personlig trener har jeg hatt gleden av å jobbe med utallige fantastiske kvinner og være en del av deres reise mot en sunnere og sterkere versjon av seg selv. Men tiden er inne, og jeg klar for en ny hovedretning, som jeg gleder meg til å dele med deg!

For tre år siden bestemte jeg meg for å gå for...

Les Mer...
HVERDAG | Studier, trening og mammaliv

Goood morning sunshines!

Er vi flere som er tidlig på`n på denne morgenen? Her er det ingen spørsmål om man skal ligge å dra seg lengre. Det er helt enkelt mer enn nok å skulle rekke over nå, så skal man få levert i barnehage, trent selv, jobbet litt og lest på studier så krever det sin kvinne. Nå er det psykologi-studiet som gjelder 

Krevende, ja- for det er mye nytt å sette seg inn i. Både...

Les Mer...
TRENING | Sånn holder du ryggen i markløft

Er du usikker på hvordan du helst bør holde ryggen når du trener markløft? Da vil du like dagens video :) Enkel, lett å forstå og rett på sak. Test ut og kjenn hvor digg det er å løfte riktig!

X SiljeM

Les Mer...
HVERDAG | Alenetid, digg frokost og noen tanker :)

Ahh, det å starte dagen i eget selskap er magisk. Spesielt når du er vant til at det er noe som skjer nesten fra øyeblikket du slår opp øynene. 

Dagen min startet forøvrig kl 0500 i dag. Men det er kanskje ikke så rart når du bare skal legge ungen, men selv ender opp med å sovne. Så yes, der har du oppskriften for å være uthvilt gryyytidlig.

Ellers. Det er så rart å være her inne igjen og...

Les Mer...
1 2 3 4 5 6 7 8 9