Hei du...

 

... Du som skjuler sider ved deg selv, i frykt for hva folk vil si. Og nedtoner deg selv, for å ikke være "for mye"...

 

... Du som sjonglere dine roller som kvinne, mor, kjæreste, venninne som best du kan. Men føler du kommer til kort, og ikke helt vet hvem du er lengre...

 

... Du som lengter etter å føle deg råere, sexy og mer feminin igjen. Og drømmer om å ta tilbake dine lekne sider, men usikker på hvor du skal starte...

 

Og sist, men ikke minst; Du som ønsker at du hadde selvtillit nok til å satse på drømmene dine og gi mer F* i hva andre tror og tenker om deg!

 

Velkommen hjem! 

 

Silje Mariela heter jeg, og jeg er her for å fortelle deg at hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsene du akkurat leste, så har du kommet på riktig sted i dag. 

Hvis du føler deg "fed up" med å leke liten, skjule hvem du er, og holde deg selv tilbake, så er jeg snart klar for å riste skikkelig i buret ditt.

Eller! Det skal vi sammen gjøre, via Femme Fatale Academy- kurset som vil revolusjonere hvordan du ser deg selv, uttrykker deg selv, ditt forhold til kropp og sensualitet, og hvordan du lever livet ditt i dag!

Så hvis du er klar for en endring og en såkalt Re-Birth i 2023- så er jeg her for å bli med deg på den reisen!

SETT DEG PÅ VENTELISTEN

 

Er du klar for å rive ned egne stigma, fordommer, begrensninger og bygge selvtillit og selvfølelse, innenfra og ut?

NYDELIG!

Sett deg på ventelisten.

Siden dette er den aller første runden- så er plassene ytterst begrenset. Ved å sette deg på listen, blir du den første som får vite når påmeldingen åpner, og mulighet for å sikre deg en plass på denne unike muligheten!

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

MEN HVA ER EGENTLIG FEMME FATALE ACADEMY?

 

Femme Fatale Academy er et transformasjonskurs for kvinner som vil gi slipp på utdaterte ideer om hvordan de skal være- og for deg som ønsker å:

 

- Bli trygg i den du er som person, og tryggere på egen kropp

- Kjenne på økt selvtillit, selvfølelse og selvbilde, i situasjoner du i dag føler deg usikker i

- Vekke til livet de mer sensuelle, feminine og råe sidene i deg.

- Frigjøre deg fra skam, bekymringer og fordommer om deg selv, kropp og nytelse..

- Bli lettere til sinns, få mer kontroll og mestring på eget liv- og begynne å Leke mer, Våge mer og Være mer!

 

Du vil UT av skallet ditt, du vil utfordre fryktene dine, og du vil føle deg LEVENDE, igjen!

 

I løpet av våre 10 uker sammen, vil du endre måten du tenker om deg selv, måten du uttrykker deg på- og du vil kjenne på friheten av å være deg selv.

Du skal utforske dine etablerte, begrensende sannheter, usikkerheter, og på veien skape din egen standard for hvem du er og hvordan du vil leve.

 

Femme Fatale er mer enn kropp- det er en Attitude!

Men Silje, hva er en Femme Fatale? Og hva har det med meg å gjøre?

Femme Fatale var i utgangspunktet en myteomspunnet forførersk kvinne, som blant annet var beryktet for å bruke sin sjarm for å forføre og utnytte menn. Femme fatale kan direkte oversettes til dødelig kvinne, og ideen om femme fatale har, i årtusener, vært en del av kulturelle tradisjoner.

MEN...

I dag representerer Femme fatale en feminin, sterk og selvstendig kvinne, som vet hva hun vil og hvordan hun skal få det til. 

Hun er ikke redd for å be om det hun vil ha, og er ikke fremmed for å bruke sin sjarm for å få det som hun vil. Hun er en kvinne som står stødig i seg selv, og er ikke redd for å vise sine ulike sider:

Den myke, omsorgsfulle og sårbare siden

Den sexy, forførende, og sensuelle siden

Den søte og sjarmerende siden

Den humørsyke og uttrykksfulle siden

Den autoritære, men også den submissive siden.

De kommer frem på forskjellige tider, og hun vet å snu det til sin fordel og styrke. 

Hun knebles ikke av sine frykter og usikkerheter, men omfavner sin indre rebell- og våger å være seg selv, i et samfunn som forteller henne noe annet. 

Hun VET at hun kan være og bli den hun selv vil og ønsker.  Og lar ikke andres begrensninger, diktere hvordan hun skal leve livet sitt

Hun tar for seg av det livet har å by på- og er unapolagetic om sine lyster, ønsker og behov.  

 

En Femme Fatale er ikke bare en historisk karakter; hun er en del av deg, og sidene du skyver vekk i frykt for hva folk vil si... 

 

Men sannheten er at hvis du skal føle deg rå, feminin, sexy og tilfreds igjen, så må du slippe løs din indre Femme Fatale, la henne puste og våge gi litt mer F***!

 

Ikke overse henne- SE og STYRK henne. 

Ikke fornekt henne- FØL og KJENN henne!

Ikke skam deg over henne- OPPLEV og UTVIKLE henne.

 

 Når du undertrykker henne, undertrykker du også deler av deg selv og den du er. Gi henne mer plass og gjør henne til en del av deg igjen. 

 

Hvis du er klar for å leke mer, våge mer og VÆRE mer, så er jeg her for deg. Dette er sjansen du ikke engang visste at du ventet på- som vil ta din egen selvutvikling til et nytt nivå.

 

Så sett deg på ventelisten NÅ: 

SETT MEG PÅ VENTELISTEN