Om Blogg Personlig Trening Kontakt START HER Logg inn

Om Silje Mariela

Silje Mariela heter jeg, og jeg hjelper jenter bygge kroppen de ønsker seg, med RIKTIG styrketrening og ENKEL mat :)
Hvor skal du egentlig BEGYNNE?!

Du vet hva du skal gjøre, hva du skal trene, kjøper programmer, og følger råd. Likevel får du ikke resultatene du er ute etter? Det koker over med alt du vet du “burde” gjøre. Og du ender opp mer forvirret og oppgitt, enn du var FØR du startet?

 

 

Jeg vet hvordan du har det. Selv er jeg en jente som liker det enkelt, sunt og raskt. Men i en jungel av råd, blir det  fort både vanskelig og kaotisk å finne ut hva som er riktig.

Det var ikke før jeg fikk fokus på de riktige tingene at ting falt på plass for meg. 

Det gjør at jeg kan ha en kropp jeg er fornøyd med, uten å gå glipp av noe.

Jeg elsker sjokolade på lørdag, men like glad i sunne rutiner på søndag.

Hvis det er det du ønsker for deg selv også, så er du på riktig sted:)

Jeg har jobbet som trener for jenter i snart 10 år, og hjelper jenter få kroppen de ønsker seg, med RIKTIG styrketrening og ENKEL mat :)

Usikker på hvor du skal starte?

Bygge muskler eller ned i vekt?

Overvektig har jeg aldri vært. Men som jenter flest har jeg hatt mine utfordringer med tanke på mat og trening. Perioder med lite mat og mye trening, for så å ha perioder med lite trening og mye mat.

I årevis kjempet jeg en kamp jeg var dømt til å tape. Det absurde er at den var mot meg selv.  Mot min kropp, mitt speilbilde, min selvfølelse. Jeg prøvde alt, men skjønte ikke at jo mer desperat jeg ble etter å få kontroll over kroppen, jo mer strittet den i mot. Visst var det perioder der jeg fikk resultatene jeg higet etter. Muskler, lav fettprosent, en kropp formet for å skinne på en scene i bikini. Men regimene ble så tøffe at det tok lang tid før kroppen og psyken ville samarbeide med meg igjen.  

Hadde noen fortalt meg at jeg kunne se bra ut naken og få flat mage, uten at det måtte koste meg livskvalitet, humør, energi og sexlyst, da hadde jeg hørt etter.

I dag er jeg akkurat der jeg ønsker å være, og det var ikke før jeg innså verdien av RIKTIG trening, ENKELHET i kostholdet og det å TA VARE på meg selv, at jeg endelig kunne ha det bra og kose meg med livsstilen min!;) 

 

Her er et lite utvalg bilder av jojo-reisen:

Mine Kjerneverdier

Som personlig trener og coach, ligger mine kjerneverdier i dette med kontinuitet og enkelthet. Det er også viktig for meg å ha integritet i det jeg gjør og at jeg lever det jeg snakker om. Med disse verktøyene har jeg ikke bare formet den fysikken jeg ønsket meg, men jeg har gjort det på en måte jeg kan leve med i dag, og som jeg elsker! Kan jeg det, så klarer du det også!

 

 

JOBBE SAMMEN?

Vil du kvalitetsikre treningen din og ta resultatene dine til høyder?

TRYKK HER I DAG
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.