Om Bok Tjenester Kontakt TJENESTER Logg inn

“The more whole we are as sexual beings, the more fulfilled we are as human beings.”

- fra Woman on fire | Amy Jo Goddard 

 

Silje Mariela heter jeg. Denne siden er under ombygging :)
TRYKK HER FOR PROGRAM & TJENESTER

...Det er mye jeg kan si, men det jeg vet like sikkert som at dette utsagnet snakker til hvert fiber i kroppen min, er at hverken jeg eller du har kommet på denne jorden kun for å konstant lete etter feil med oss selv, med kroppen vår og holde oss tilbake fra å nyte det livet har å by på. 

Silje Mariela heter jeg, og etter 15 år som PT og coach for kvinner, har jeg gjort det til mitt mission, å hjelpe kvinner få mer seksuell selvtillit, be om det de vil ha, og føle seg bra i kroppen sin. Både seksuelt, emosjonelt og fysisk.

Livet er for kort til å la et fiktivt kroppsideal og dårlig selv-og kroppsbilde holde deg tilbake fra å leke, oppleve og utfolde deg som den kvinnen du ønsker og lengter etter å være. 

Tidene har endret seg. 

Du har lov å uttrykke deg selv, dine lyster, og seksuelle preferanser, uten at det betyr at du ikke lengre er verdig beskyttelse, tilhørighet og kjærlighet. 

Likevel er det mange som fremdeles som holder seg tilbake. Enten det er fordi hverdagen er fylt til randen med ting som skal gjøres, rollekonflikter, vi har mistet gnisten i forholdet, eller "latt oss selv gå". Uten at vi helt vet hvor vi skal starte med å finne tilbake til oss selv, igjen.

Og det er her jeg kommer in i bildet. Et steg av gangen, tar vi stegene mot et liv med mindre skam, og mer lek, nysgjerrighet og økt selvsikkerhet. Deriblant via min kommende podcast #Ufiltrert Jenteprat. Hvor vi (jeg sier vi, fordi jeg vil ha deg med på den reisen!) tar opp ulike temaer relatert til kropp, sex og andre ting vi kvinner ofte tenker på, men ikke sier høyt. 

Om du har forslag til tema, eller spørsmål du ønsker å stille meg på podcasten- send dem til meg her.

Ellers kan du følge meg på IG.

På det formelle planet, er jeg per i dag sex-og psykologistudent, og gleder meg til å gå enda mer i dybden rundt temaer som kroppsbilde og seksuell selvtillit og tilfredsstillelse. Både for min egen del- og sammen med deg. ;)

Takk for at du leste helt hit, og jeg håper du kommer tilbake til disse sidene igjen. For det er spennende ting in the works, for nysgjerrige damer som er klar for å bli bedre kjent med seg selv, og slippe løs sin indre femme fatale;) 

 Klem, Silje Mariela

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.