Om Blogg Program JENTEKODEN Kontakt TRENINGSPROGRAM Logg inn

Om Silje Mariela

Silje Mariela heter jeg, og jeg hjelper jenter bygge kroppen de ønsker seg med skikkelig styrketrening og enkel mat :)




Hvor skal du BEGYNNE?!

Du vet hva du skal gjøre, hva du skal trene, kjøper programmer, og følger råd. Likevel får du ikke resultatene du er ute etter? Det koker over med alt du vet du “burde” gjøre. Og du ender opp mer forvirret og oppgitt enn FØR du startet?

 

 

Jeg vet hvordan du har det. Selv er jeg en jente som liker det enkelt, sunt og raskt. Men i en jungel av råd, er det både vanskelig og kaotisk å finne ut hva som er riktig.

Det var først når man får fokus på de riktige tingene at ting faller på plass.

Jeg elsker sjokolade på lørdag, men like glad i sunne rutiner på søndag.

Hvis det er det du ønsker for deg selv også, så er du på riktig sted:)

Jeg har jobbet som trener for jenter i snart 10 år, og hjelper jenter få kroppen de ønsker seg, med RIKTIG styrketrening og ENKEL mat :)

Usikker på hvor du skal starte?

Overvektig har jeg aldri vært. Men som jenter flest har jeg hatt mine utfordringer med mat og trening. 

I årevis kjempet jeg en kamp jeg var dømt til å tape. Det absurde er at den var mot meg selv.  Mot min kropp, mitt speilbilde, min selvfølelse. Jeg prøvde alt, men skjønte ikke at jo mer jeg prøvde få kontroll på kroppen, mer strittet den i mot. Visst var det perioder der jeg fikk resultatene jeg higet etter. Muskler, lav fettprosent, en kropp formet for å skinne på en scene i bikini. Men regimene ble tøffe og det tok lang tid før kroppen og hodet ville samarbeide.  

Hadde noen fortalt meg at jeg kunne se veltrent og sterk ut, uten at det måtte koste livskvalitet, humør, energi og sexlyst, hadde jeg hørt etter.

I dag er jeg der jeg trives godt. Kroppen samarbeider og hverken vinglasset eller sjokoladen må vike. Det var ikke før jeg innså verdien av RIKTIG trening, ENKELHET i kostholdet og det å spille på lag med de hormonelle svingninger vi jenter har, at jeg endelig kunne ha det bra og kose meg med livsstilen min!;) 

 

Her er et lite utvalg bilder av jojo-reisen:

Mine Kjerneverdier

Jeg er opptatt av å ha integritet i det jeg gjør. Og du kan være trygg på at jeg lever det jeg snakker om. Jeg vil aldri be deg gjøre noe jeg aldri hadde gjort eller testet selv. Eller tilby deg noe, hvis jeg ser at det ikke passer for deg.

 

 

JOBBE SAMMEN?

Kontinuitet og enkelthet er nøkkelen til fremgang som varer. Jeg hjelper deg finne en måte å trene og spise på som passer for deg, dine behov og ditt liv. Sammen tar vi deg dit du ønsker, på en måte som du kan leve med og som du elsker!

TRYKK HER I DAG
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.