HVERDAG | Alenetid, digg frokost og noen tanker :)

hverdagssnakk

Ahh, det å starte dagen i eget selskap er magisk. Spesielt når du er vant til at det er noe som skjer nesten fra øyeblikket du slår opp øynene. 

Dagen min startet forøvrig kl 0500 i dag. Men det er kanskje ikke så rart når du bare skal legge ungen, men selv ender opp med å sovne. Så yes, der har du oppskriften for å være uthvilt gryyytidlig.

Ellers. Det er så rart å være her inne igjen og bare tillate meg å rabble litt om alt og ingenting. For et par-tre årsiden ble jeg fortalt at det er det dummeste jeg gjør og at det som er viktig er faget-faget-faget. Men det jeg har lært siden den gang er at vi har ikke råd til å la andre diktere hvordan vi skal gjøre ting vi gjør. Legger man all sin kraft/energi/kall det hva du vil i andre sine hender, så ender man strengt tatt opp bare med å tvile på hver minste ting man tror og tenker på. Så vær forsiktig.

Om ikke annet, så var det i det minste en bra (og dyr) lærdom. ;)

Alle mennesker har ulike måter å se verden på. Det er ikke dermed sagt at DU må gjøre ting på eksakt samme måte som "alle" andre gjør det. Du er DEG- og det skal du fortsette å være. Du trenger ingen andres tillatelse. Men om du føler du trenger det, så får du den her. ;)

Nå skal jeg nyte kaffen min før gutten står opp. Hører allerede at han har begynt å romstere på rommet sitt, så da er det snakk om minutter her. Har ellers valgt å bestille juice og salater fra Frescho for noen dager fremover. Noen ganger det godt å slippe å lage ting selv. Skal sies at selv om jeg kjøper juice derfra, så er det ikke for å kjøre juice-"kurene", men for å gi kroppen god og deilig næring. Dessuten koster det omtrent like mye å lage juice selv (ref en veninne), så da gjør jeg det på denne måten innimellom i stedet. Just because I like it ;) Og salatene er fantastiske! Morgenstund <3 

 Og DER kom Aron inn på stua her- god lørdag fine deg! 

X SiljeM