NETTSIDEN OPPGRADERES! 🔥 SE FREM TIL ET DEILIG KAOS FREMOVER 💋

Gi slipp på illusjonen- og bli den du skal være!

personlig

Jeg trodde det var jeg som ikke var cut out for this; at jeg manglet noe; at jeg ikke er god nok… at det var noe spesielt de som har suksess (hva enn det er) har fått i morsmelka som jeg ikke fikk. Jeg har vært i ferd med å gi opp på drømmene mine flere ganger. Men noe i meg har bedt meg fortsette å gå. Til tross for at retningen ikke var tydelig. Til tross for at noe skurret. 

Jeg startet for meg selv fordi jeg ønsker friheten til å skape min egen arbeidsplass og lage mine egne regler. Men tok meg selv i å plutselig kun søke bekreftelse utad om jeg var på riktig vei- og følge selvutnevnte eksperters regler for hvordan oppnå suksess her i livet. 

Den dagen du ikke tør stole på din egen stemme; da er du allerede på vei i feil retning. For det er KUN du som sitter med svaret for hvordan DU skal leve ditt beste liv og ha det bra. Om det for deg er litt mot strømmen; so be it! Du trenger ingen andre tillatelse enn din egen.

Fellen er at vi tror andre er bedre på vårt eget liv enn hva vi selv er. Det er en BS illusjon. Men vi lar oss lure fordi vi ser at andre har noe vi selv kanskje ønsker oss. Selv har jeg fulgt «ekspertenes» måte i lang tid- nå velger jeg å gjøre ting på MIN måte.

Noen vil kalle det galskap. Noen vil kalle det idioti. Jeg kaller det frihet- og magien av å være en multi-lidenskapelig kvinne med ADHD!;)