Karriereskifte: Fra PT til Sexolog? 🥰👇🏻

Karriereskifte: Silje Mariela Fra PT til Sexolog

 

Yes, Da hopper jeg!! 🌟Da var tiden kommet for å ta en liten omvei i livet og utforske utråkkede stier! 🥰

I løpet av mine 15 år som personlig trener har jeg hatt gleden av å jobbe med utallige fantastiske kvinner og være en del av deres reise mot en sunnere og sterkere versjon av seg selv. Men tiden er inne, og jeg klar for en ny hovedretning, som jeg gleder meg til å dele med deg!🥰

For tre år siden bestemte jeg meg for å gå for drømmen, og ta en bachelorgrad i anvendt psykologi med fordypning i det psykologiske aspektet rundt kropp og kroppsbilde, sex og kvinners seksualitet. Og studerer nå sexologi.

Dette er temaer som alltid fascinert meg, og som jeg gleder meg til å utforske og snakke mer om🤩

Jeg vet at dette er et noe uvanlig (men likevel viktig!) retningsskifte, og jeg er så spent på hvordan veien videre utfolder seg☺️

Så herved inviterer jeg deg med meg på en litt annerledes reise på denne kanalen, hvor vi sammen utfordrer konvensjonell tankegang, skam, stigma og skaper en positiv endring! 🙌✨

Hva om vi undersøker de mentale og følelsesmessige aspektene av kroppsbilde og kvinners seksualitet på en morsom, leken og ærlig måte? 🥰🔍

Gleder meg til å bli kjent med deg på en litt ny måte, og se hva vi kan skape sammen i tiden fremover! 💪❤️

 

Takk for at du følger!

 

Klem SiljeM