NETTSIDEN OPPGRADERES! 🔥 SE FREM TIL ET DEILIG KAOS FREMOVER 💋

siljemariela kropp helse

Uten helse er du ingen...

tankesett

 

Man kan få så masse tips her og der til hvordan få et bedre liv, hvordan bli flinkere, bedre, sterkere og tjene mer penger. 

Men ingenting har noe å si med mindre du tar vare på deg selv- og behandler kroppen som den fantastiske legemet den er. 

Det virker på meg som at frisk, sunn og god mat, trening/aktivitet og bevegelse bare er Nice-to-haves og noe vi kun gir oss selv om vi har et konkret mål eller kommer til et sted av vi misliker oss selv eller ikke passer inn i klærne våre mer. 

Men det er ikke en nice-to-have; det er (for de aller aller aller fleste av oss!) et must for å kunne oppnå vårt potensialet, for å skape den hverdagen vi drømmer om, for å være en god versjon av oss selv, og for å se oss selv med mer positive øyne. 

Men også for gode relasjoner (og et godt se*liv for den saks skyld). 

Alt henger sammen! 

Og mer du tar vare på deg selv, mer respekterer du deg selv, lettere er det å sette grenser, og mer kontroll på livet vil du også kunne føle at du har. 

Uten helsen vår er vi ingenting. Og vanskeligere er det også å skape det livet du vil ha. 

Så istedet for å tenke bra mat og trening som en vei til et spesifikt mål; hva med å se det som en reise mot å bli det mennesket du ønsker å være. Både mentalt, fysisk og spirituelt. For det har så utrolig mye å si for hvordan vi ser oss selv. 

Det er hvertfall min opplevelse av det hele…

 

Bare noen tanker på en tirsdagsmorgen- og en deilig morgentur med hunden vi har til låns.