NETTSIDEN OPPGRADERES! 🔥 SE FREM TIL ET DEILIG KAOS FREMOVER 💋

Book Samtale

Som sexologistudent åpner jeg nå opp for 1-1 samtaler med kvinner som ønsker noen å snakke med om kropp, sex, lyst og seksualitet o.l. Tilbudet er for en begrenset periode, og til svært gunstig pris mens jeg er under utdanning.

Book Samtale i Dag

Hvordan fungerer det?

Du booker tid i kalenderen  Betaling gjøres sammen med timebestillingen. Samtalene er over zoom, og du får tilsendt e-post ed link rett etter booking, så dobbeltsjekk at e-post er skrevet riktig.

BOOK TID HER

*MERK*: Dette er et tilbud til deg som ellers er frisk og oppegående, uten underliggende psykiske utfordringer (inkl. depresjon, spiseforstyrrelse o.l.).

 

Hvorfor komme til meg?

Silje Mariela heter jeg, og etter 15 år som PT og coach for kvinner, har jeg gjort det til mitt mission å hjelpe kvinner få selvtillit til å be om det de vil ha, eie den de er og føle seg bra i kroppen sin. Både emosjonelt, fysisk og seksuelt!

På det formelle planet er jeg utdannet innenfor anvendt psykologi, med en fordypning i kroppsbilde og kvinners seksualitet. 

Når vi jobber sammen er min viktigste rolle å holde space for deg, dine tanker og lytte til det du har på hjertet. Samtidig vil jeg speile og utfordre deg der det trengs.

Føler du hverdagen din er fylt til randen med to-do-lister, og du selv lever i skyggen av andres behov og meninger om hva du bør gjøre og hvem du skal være? Kanskje har du mistet gnisten i forholdet til deg selv og "latt deg selv gå"? Uansett hvor du føler skoen trykker, så kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte for å finne tilbake til seg selv igjen. 

Det er her jeg kommer inn i bildet. Et steg av gangen tar vi grep, sammen, mot et liv med mer gnist, lek, utfoldelse og økt selvsikkerhet.

Book din tid i dag!