Graviditet | Tips og trening

graviditet

Originalt postet 27/11-14

God ettermiddag hærlige dere!

silje mariela

Ja, visst søren ble det ikke trening i dag også! Dette tror jeg er første dagen at jeg har følt skikkelig på på at ting begynner å bli litt i veien for meg. Spesielt under beinøvelser, men foreløpig ikke værre enn at det går bra. Men jeg kjenner at sumo markløft nå må gjøres hakket mer sumo enn jeg har gjort til nå, og jeg må virkelig fokusere på å "spre gulvet" alt jeg klarer. Et godt tips for å få god belastning på beina btw, så go do it girls. Jeg tenker at jeg skal presse gulvplatene jeg står på, i fra hverandre under øvelsen. Funker i stein!!

Zerchersquat er jo også en helt klar vinner når det gjelder beintrening. Har nevnt det før, men den er helt enkelt kongebra. Sett at du har fleksibiliteten til å stå litt bredt med beina, og få knærne hardt nok utover. Og, selvsagt også sørge for at du ikke faller forover. Spesielt om tyngdepunktet plutselig er litt mere foran på kroppen, enn vanlig;)

 

 

 

 

Zerchers ser forøvrig slik ut, om du fremdeles ikke aner hva jeg snakker om når jeg nevner zercher squat ;)

Zercher squat teknikk

I tillegg var lille superninja aktiv under så og si hele treningsøkten, så kjentes ut som at også han fikk trent beina sine litt. :P Han har alltid vært stille når jeg har trent, så dette var jo en hyggelig forandring.

ninja_baby_onesie

 

Uansett, hadde lyst å dele dagens økt med dere igjen jeg. Både til de av dere som er i samme båt som meg, men også til de andre av dere som ønsker en effektiv styrkeøkt for hele kroppen. Så her er den:

 

A1) Sumo markløft 5 sett 5 repetisjoner

A 2) Glutebridge med strikk 4 sett x 10 repetisjoner

B1) Zerchers squat 4 sett x 6-8 repetisjoner

B2) Planke i pushusposisjon- Med hevet arm. 5 repetisjoner per arm. 4 sett x 5 reps per arm

B3) 12 sidesteg med strikk (rumpeaktivering og styrke av hofte) 4 sett 6 steg i hver retning

C1) Nedtrekk, bredt grep 3 sett 12 repetisjoner

C2) Sittende skulderpress 3 sett 12 repetisjoner

Avsluttet med farmers walk. Da gikk jeg frem og tilbake på en strekning på ca 20-30 meter- 3 ganger.

 

Hørtes ikke det ut som en flott økt så vet ikke jeg. Test den gjerne ut, også kan du fortelle meg i kommentarfeltet hvordan det gikk. Nå skal jeg ta å fikse noe mat til kvelden. Anbefaler virkelig disse krydderblandingene, som er både til kylling og fisk. Vanvittig enkelt å lage (Tar ikke lang tid, lover!), og smaker kjempegodt! Tror du får kjøpt disse blandingene overalt. I hvertfall Meny;) I tillegg er de økologiske, så hvorfor ikke støtte en god sak samtidig som du nyter et herremåltid? Dats what I intend to do!

sunn at treningsmatLille engelen vår <3