Knebøy | Sånn bruker du magen riktig

teknikk Aug 20, 2019
 

Så hvordan skal du egentlig bruke («få på») magen når du trener knebøy?🤔

Det slår meg hvor innmari mange ulike svar dette spørsmålet har. Det avhenger i stor grad av hvem du spør😅 og dessverre er mange svar ganske vage og har lite med det å få et godt spenn for løft å gjøre.

Men jeg skal være ydmyk i min tilnærming her, da andre sikkert har andre måter å gjøre dette på.

Men til deg som vil være stabil, sterk og ha kraft når du løfter, så funker dette utmerket. Og er per i dag måten jeg coacher jentene som trener hos meg, til å gjøre. Det å bli god å overføre kraft mellom bein og overkropp er en kunst.

Når du mestrer den, så tør jeg vedde på at du når styrkemålene dine raskere enn du hadde trodd😉✌🏻 (Tips: knyt en strikk rundt midjen, og tenk deg at når du puster dypt så skal du kjenne at magen presser ut mot strikket. Knip så bekkenmusklene sammen, press nedre ribbein ned mot hoftekammen, så er du klar🤓👌)

Close

50% Complete

Stram opp, bli sterk og gi 🍑 et realt løft- på 10 uker!

Forhåndsbestill BootyBuilding2020-Challenge NÅ- og gi deg selv en bootylicious start på 2020😍