Styrketrening | Hvilke sko skal du trene styrke i?

trening og kosthold
 

Hvilken sko skal du trene styrke i? Hvis du bruker de samme på mølla, som til spinning, som til knebøy, så er denne videoen til deg. Skotøy er kjempeviktig.

Visste du at hvis du trener med for mye demping i skoene, så “stjeler” skoen en del av kraften? Sånn at du mest sannsynlig løfter MINDRE enn du egentlig klarer? Og at det å vugge på skosålene, gjør deg mer utsatt for skader?

Det kan også gjøre at belastningen for hver repetisjon du gjør blir ujevn. Noe som ikke er heldig når du skal kjøre markløft og knebøy. Så sørg for at skotøyet er på plass. Om du ikke har sko, så tren i sokkelesten. Sett at gulvet ikke er for glatt selvfølgelig ;)

Viktig å tenke på:

Denne videoen er en kjapp litt info-video om hva du bør tenke på når det kommer til styrketrening og sko, og HVORFOR det er viktig   Selv er jeg stor fan av Fivefingers og Inov 8, med helt flate såler. De er mine go-tos for styrketrening.

Håper dette var litt til hjelp. Jeg lover deg at du vil merke forskjell. For husk på at gulvet er din første kontaktflate. Stødigheten din har alt å si for hvor god teknikken og løftene dine blir.