TRENING | Markløft vs. knebøy

trening Mar 31, 2020

Markløft og knebøy, øvelser til glede og besvær for mange av oss. Jeg vet ikke hva din opplevelse av øvelsen er, men hvis du syns disse øvelsene er knotete, så kan det ha en logisk forklaring. Nemlig at du mikser utførelsene...

Grunnen til at jeg tar det opp er fordi jeg stadig vekk observerer på kursene jeg holder, at mange markløfter knebøyen og at knebøyen, markløftes.

(Omg for en setning, men du skjønner forhåpentligvis hva jeg mener😅)

Lær deg forskjellen i bevegelsesmønsteret på disse to, og KJENN forskjellen! Og ja, når du begynner å gjøre ting riktig, så vil du også SE forskjellen etterhvert. The Magic that happens when you do things RIGHT! 😎✌️


X SiljeM

Close

50% Complete

Stram opp, bli sterk og gi 🍑 et realt løft- på 10 uker!

Forhåndsbestill BootyBuilding2020-Challenge NÅ- og gi deg selv en bootylicious start på 2020😍