Vektnedgang | Styrke eller løping?

trening og kosthold May 16, 2019
 

Så hva er EGENTLIG best av løping og styrketrening, hvis du skal ned i vekt? I dag får du mine 5 cent. Både fordelene og ulempene. Best av alt; kort video as usual ;) 

Jenter og vektnedgang

Dette med vekt er et vanskelig tema for mange jenter, og det har jeg full forståelse. Det er dog et noe omfattende tema, så jeg vil ta det litt og litt med dere. For ja, det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder oss jenter. Spesielt. Det jeg kan si er at mye av det handler om å ha tillit til at den prosessen du er tar deg dit du vil. For det er uten tvil et par steg frem, og et tilbake. For mange. Snakker mer om dette i videoen forøvrig.

Nå er det avgårde på skolen for min del. Gleder meg sånn!    OG OG OG...Til dere jenter som bor i oslo: kom snart tilbake for å få updates om timer og kurs som settes opp på den nye studioet. Håper å se dere!! <3

KLEM, Silje Mariela

 

 

TEKNIKKTIME med Silje Mariela

Les Mer
Close

50% Complete

Stram opp, bli sterk og gi 🍑 et realt løft- på 10 uker!

Forhåndsbestill BootyBuilding2020-Challenge NÅ- og gi deg selv en bootylicious start på 2020😍